Aπροκάλυπτα προκλητική καβαλάει το... καλάμι

02.05.2014
Η νεαρή και φέρελπις αοιδός και ηθοποιός Ρίτα Όρα (Rita Ora) τόλμησε και… έκατσε στο φακό του αιρετικού και εκκεντρικού φωτογράφου Τέρι Ρίτσαρντσον υποδυόμενη μια ξανθιά ντίβα. Η φωτογράφηση αυτή, που κραυγάζει από μακριά την ταυτότητα του καλλιτέχνη της, είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, όχι μόνο γιατί είναι σε ασπρόμαυρους τόνους, αλλά και γιατί είναι απροκάλυπτα προκλητική, χωρίς να είναι ιδιαίτερα… γυμνή. Ένα είναι το σίγουρο. Η νεαρή, μόλις 24 ετών, Ρίτα που κατάγεται από το Κόσοβο και μεγάλωσε στη Μεγάλη Βρετανία, έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά της, καθώς διαβάζουμε πως είναι πολύ πιθανό να είναι η κεντρική πρωταγωνίστρια του ιταλικού οίκου Roberto Cavalli.

Η νεαρή και φέρελπις αοιδός και ηθοποιός Ρίτα Όρα (Rita Ora) τόλμησε και… έκατσε στο φακό του αιρετικού και εκκεντρικού φωτογράφου Τέρι Ρίτσαρντσον υποδυόμενη μια ξανθιά ντίβα.

Η φωτογράφηση αυτή, που κραυγάζει από μακριά την ταυτότητα του καλλιτέχνη της, είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, όχι μόνο γιατί είναι σε ασπρόμαυρους τόνους, αλλά και γιατί είναι απροκάλυπτα προκλητική χωρίς να είναι ιδιαίτερα… γυμνή.

Ένα είναι το σίγουρο. Η νεαρή, μόλις 24 ετών, Ρίτα που κατάγεται από το Κόσοβο και μεγάλωσε στη Μεγάλη Βρετανία, έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά της, καθώς διαβάζουμε πως είναι πολύ πιθανό να είναι η κεντρική πρωταγωνίστρια του ιταλικού οίκου Roberto Cavalli.