Και η Λαρίσα στο κίνημα της μπανάνας

02.05.2014
Ακόμα μια μπανανοφάγος - και πολύ έμπειρη - προστέθηκε στην αντιρατσιστική καμπάνια με σύνθημα #weareallmonkeys, έπειτα από το περιστατικό όπου οπαδός της Βιγιαρεάλ πέταξε μπανάνα στον Ντάνι Άλβες στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα (και εκείνος την έφαγε, κερδίζοντας τον θαυμασμό όλων). Ο Νεϊμάρ ξεκίνησε την καμπάνια ποζάροντας με μια μπανάνα αγκαλιά με τον γιο του, και πολλοί διάσημοι τον ακολούθησαν ποστάροντας στα Social Media φωτογραφίες στις οποίες κρατούν μπανάνες. Μάλιστα τρεις Βραζιλιάνοι της Τσέλσι, ο Όσκαρ, ο Νταβίντ Λουίζ και ο Γουίλιαν ανέβασαν βίντεο στο διαδίκτυο που κρατούν μια μπανάνα και λένε: «είμαστε όλοι χαρούμενοι, είμαστε όλοι μαϊμούδες». Με χιούμορ, αλλά και με τη χαρακτηριστική προκλητική της διάθεση, το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στην Παραγουάη, η κουκλάρα Λαρίσα Ρικέλμε (Larissa Riquelme), φωτογραφήθηκε με μια μπανάνα σε ένδειξη συμπαράστασης ... Να θυμίσουμε ότι η 27χρονη Λαρίσα Ρικέλμε είναι η Λατίνα σεξοβόμβα - μοντέλο και ηθοποιός - οπαδός της ομάδας ποδοσφαίρου της Παραγουάης, που είχε δηλώσει ότι θα τρέξει ολόγυμνη σε κεντρική πλατεία της χώρας της, αν σηκώσει η ομάδα της το κύπελλο στο ποδόσφαιρο. Έκτοτε πολλές μοντέλες την αντέγραψαν, καμία όμως δεν μπορεί να φτάσει την πρώτη διδάξασα! Χ.Τ.

Ακόμα μια μπανανοφάγος - και πολύ έμπειρη - προστέθηκε στην αντιρατσιστική καμπάνια με σύνθημα #weareallmonkeys, έπειτα από το περιστατικό όπου οπαδός της Βιγιαρεάλ πέταξε μπανάνα στον Ντάνι Άλβες στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα (και εκείνος την έφαγε, κερδίζοντας τον θαυμασμό όλων). Ο Νεϊμάρ ξεκίνησε την καμπάνια ποζάροντας με μια μπανάνα αγκαλιά με τον γιο του, και πολλοί διάσημοι τον ακολούθησαν ποστάροντας στα Social Media φωτογραφίες στις οποίες κρατούν μπανάνες. Μάλιστα τρεις Βραζιλιάνοι της Τσέλσι, ο Όσκαρ, ο Νταβίντ Λουίζ και ο Γουίλιαν ανέβασαν βίντεο στο διαδίκτυο που κρατούν μια μπανάνα και λένε: «είμαστε όλοι χαρούμενοι, είμαστε όλοι μαϊμούδες».

Με χιούμορ, αλλά και με τη χαρακτηριστική προκλητική της διάθεση, το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στην Παραγουάη, η κουκλάρα Λαρίσα Ρικέλμε (Larissa Riquelme), φωτογραφήθηκε με μια μπανάνα σε ένδειξη συμπαράστασης ... Να θυμίσουμε ότι η 27χρονη Λαρίσα Ρικέλμε είναι η Λατίνα σεξοβόμβα - μοντέλο και ηθοποιός - οπαδός της ομάδας ποδοσφαίρου της Παραγουάης, που είχε δηλώσει ότι θα τρέξει ολόγυμνη σε κεντρική πλατεία της χώρας της, αν σηκώσει η ομάδα της το κύπελλο στο ποδόσφαιρο. Έκτοτε πολλές μοντέλες την αντέγραψαν, καμία όμως δεν μπορεί να φτάσει την πρώτη διδάξασα!

Χ.Τ.