Γυμνή στην άγρια... φύση

05.05.2014
Μία περίεργη ατμοσφαιρικά φωτογράφηση έκανε η Αμερικανίδα Αμπερ Αρμπούτσι (Amber Arbucci) για λογαριασμό του Wolf Magazine. Ο φωτογράφος Γκρεγκ Ουίλλιαμς την απαθανάτισε σε πιο σκοτεινούς και ολίγον βουκολικούς τόνους, τονίζοντας εξόχως την σεξουαλικότητά της και τα άφθονα σωματικά της κάλλη. Αυτό που χαρακτηρίζει την πανέμορφη αυτή καλλονή από την Φλώριδα, εκτός από την καριέρα της στο μόντελινγκ, είναι ότι βασικά ασχολείται με τη φωτογράφηση της Αγριας Φύσης και μάλιστα είναι και διάσημη στο… είδος της, καθώς φωτογραφίες της έχουν εκτεθεί όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και σε όλον τον κόσμο.

Μία περίεργη ατμοσφαιρικά φωτογράφηση έκανε η Αμερικανίδα Αμπερ Αρμπούτσι (Amber Arbucci) για λογαριασμό του Wolf Magazine. Ο φωτογράφος Γκρεγκ Ουίλλιαμς την απαθανάτισε σε πιο σκοτεινούς και ολίγον βουκολικούς τόνους, τονίζοντας εξόχως την σεξουαλικότητά της και τα άφθονα σωματικά της κάλλη.
Αυτό που χαρακτηρίζει την πανέμορφη αυτή καλλονή από την Φλώριδα, εκτός από την καριέρα της στο μόντελινγκ, είναι ότι βασικά ασχολείται με τη φωτογράφηση της Αγριας Φύσης και μάλιστα είναι και διάσημη στο… είδος της, καθώς φωτογραφίες της έχουν εκτεθεί όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και σε όλον τον κόσμο.