Γιατί η Ιρίνα σκουπίζεται με το σουτιέν της;

06.05.2014
Το όνομά της είναι συνδεδεμένο με το μόντελινγκ και με τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο (Cristiano Ronaldo)! Η 28χρονη Ρωσίδα καλλονή, Ιρίνα Σάικ (Irina Shayk), διαθέτει εκτός από κορμί κόλαση ... έναν λογαριασμό στο Instagram, που σκανδαλίζει χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια. Αφού την είδαμε στις Μπαχάμες να κολυμπάει με γουρούνια και στα παρασκήνια φωτογράφησης να χρησιμοποιεί το προκλητικό ντεκολτέ της για στήριγμα ... τώρα η Ιρίνα κάνει το σουτιέν της μαντηλάκι !!! Οι selfies τις Ιρίνα κάνουν θραύση... Να θυμίσουμε ότι αυτή η νεράιδα ξεκίνησε από ένα μικρό χωριό της Ρωσίας, στο οποίο «δεν υπήρχαν περιοδικά μόδας», και κατέκτησε τις πασαρέλες όλου του κόσμου. Μοιάζει δε εκπληκτικά στον Τάταρο πατέρα της, τον οποίο έχασε όταν ήταν 14 ετών. Δύο από τα πιο υπέροχα μάτια του πλανήτη που πάνε μαζί με δύο πανύψηλα πόδια τής έδωσαν τίτλους ομορφιάς, αλλά και προσβαση στην καρδιά του «μπερμπάντη» ποδοσφαιριστή Ρονάλντο.

Το όνομά της είναι συνδεδεμένο με το μόντελινγκ και με τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο (Cristiano Ronaldo)! Η 28χρονη Ρωσίδα καλλονή, Ιρίνα Σάικ (Irina Shayk), διαθέτει εκτός από κορμί κόλαση ... έναν λογαριασμό στο Instagram, που σκανδαλίζει χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια. Αφού την είδαμε στις Μπαχάμες να κολυμπάει με γουρούνια και στα παρασκήνια φωτογράφησης να χρησιμοποιεί το προκλητικό ντεκολτέ της για στήριγμα ... τώρα η Ιρίνα κάνει το σουτιέν της μαντηλάκι !!! Οι selfies τις Ιρίνα κάνουν θραύση...

Να θυμίσουμε ότι αυτή η νεράιδα ξεκίνησε από ένα μικρό χωριό της Ρωσίας, στο οποίο «δεν υπήρχαν περιοδικά μόδας», και κατέκτησε τις πασαρέλες όλου του κόσμου. Μοιάζει δε εκπληκτικά στον Τάταρο πατέρα της, τον οποίο έχασε όταν ήταν 14 ετών. Δύο από τα πιο υπέροχα μάτια του πλανήτη που πάνε μαζί με δύο πανύψηλα πόδια τής έδωσαν τίτλους ομορφιάς, αλλά και προσβαση στην καρδιά του «μπερμπάντη» ποδοσφαιριστή Ρονάλντο.