Η Σάρον σαρώνει στα 56 σε σέξι φωτογράφηση

06.05.2014
Υπήρξε μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς του Χόλιγουντ και δεν χρειάζεται παρά να δει κάποιος το «Βασικό Ένστικτο» ή το «The Specialist» με τον Σταλόνε για να το καταλάβει. Η 56χρονη πιά Σάρον Στόουν (Sharon Stone) φωτογραφίζεται με ένα σιθρού φορμάκι και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες για το εξώφυλλο της ιταλικής έκδοσης του GQ. Η υπόλοιπη φωτογράφηση δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα αλλά παλιαότερες φωτογραφίες της Στόουν μάς κάνουν προς το παρόν! Η φωτογράφηση έγινε πριν τη νέα περιπέτεια με την υγεία της. Τον περασμένο μήνα μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ βρισκόταν στη Βραζιλία για μια εκδήλωση φιλανθρωπικής οργάνωσης σχετική με τον αγώνα κατά του AIDS. Να θυμίσουμε πως η ηθοποιός υπέστη εγκεφαλικό το 2001, που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή, αλλά επέστρεψε στο προσκήνιο δριμύτερη το 2003. Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Shape, η Στόουν παραδέχτηκε ότι τράβηξε ζόρι με την εμφάνισή της γύρω στα 40. Έμπαινε στο μπάνιο με ένα μπουκάλι κρασί και υποσχόταν στον εαυτό της ότι δεν θα βγει αν δεν αποδεχθεί την εμφάνισή της. Πλέον έχει αποδεχθεί την ηλικία της και με αυτή τη φωτογράφηση επιμένει να την αποδεχτούν και οι θαυμαστές της. Χ.Τ.

Υπήρξε μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς του Χόλιγουντ και δεν χρειάζεται παρά να δει κάποιος το «Βασικό Ένστικτο» ή το «The Specialist» με τον Σταλόνε για να το καταλάβει. Η 56χρονη πιά Σάρον Στόουν (Sharon Stone) φωτογραφίζεται με ένα σιθρού φορμάκι και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες για το εξώφυλλο της ιταλικής έκδοσης του GQ. Η υπόλοιπη φωτογράφηση δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα αλλά παλιαότερες φωτογραφίες της Στόουν μάς κάνουν προς το παρόν!

Η φωτογράφηση έγινε πριν τη νέα περιπέτεια με την υγεία της. Τον περασμένο μήνα μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ βρισκόταν στη Βραζιλία για μια εκδήλωση φιλανθρωπικής οργάνωσης σχετική με τον αγώνα κατά του AIDS. Να θυμίσουμε πως η ηθοποιός υπέστη εγκεφαλικό το 2001, που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή, αλλά επέστρεψε στο προσκήνιο δριμύτερη το 2003.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Shape, η Στόουν παραδέχτηκε ότι τράβηξε ζόρι με την εμφάνισή της γύρω στα 40. Έμπαινε στο μπάνιο με ένα μπουκάλι κρασί και υποσχόταν στον εαυτό της ότι δεν θα βγει αν δεν αποδεχθεί την εμφάνισή της. Πλέον έχει αποδεχθεί την ηλικία της και με αυτή τη φωτογράφηση επιμένει να την αποδεχτούν και οι θαυμαστές της.

Χ.Τ.