Κορμί για τρελά...γκάζια

07.05.2014
Έχει δηλώσει πως γουστάρει τρελά την γρήγορη οδήγηση και τις τρέλες στο τιμόνι. Γι΄αυτό και τώρα φωτογραφίζεται στο Playboy της Κροατίας με φόντο τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και απλώνει την κορμάρα της πάνω στα καπό τους. Στις φλέβες της 22χρονης Αλίσα Αρκ (Alyssa Arce) κυλάει αίμα από τη λατινική Αμερική. Γι΄αυτό και δεν κωλώνει πουθενά. Στο σχολείο όχι μόνο ήταν Cheerleader, αλλά έπαιζε και η ίδια ποδόσφαιρο και μάλιστα ήταν και ικανότατη επιθετικός! Αργότερα αφοσιώθηκε στο μόντελινγκ, αναδείχθηκε playmate και σήμερα συνεχίζει να ποζάρει... γυμνή!

Έχει δηλώσει πως γουστάρει τρελά την γρήγορη οδήγηση και τις τρέλες στο τιμόνι. Γι΄αυτό και τώρα φωτογραφίζεται στο Playboy της Κροατίας με φόντο τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και απλώνει την κορμάρα της πάνω στα καπό τους.

Στις φλέβες της 22χρονης Αλίσα Αρκ (Alyssa Arce) κυλάει αίμα από τη λατινική Αμερική. Γι΄αυτό και δεν κωλώνει πουθενά. Στο σχολείο όχι μόνο ήταν Cheerleader, αλλά έπαιζε και η ίδια ποδόσφαιρο και μάλιστα ήταν και ικανότατη επιθετικός! Αργότερα αφοσιώθηκε στο μόντελινγκ, αναδείχθηκε playmate και σήμερα συνεχίζει να ποζάρει... γυμνή!