Η Ελληνίδα που γδύθηκε στο Game of Thrones

08.05.2014
Από τις πιο αγαπημένες σκηνές των φανατικών της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones» είναι σαφέστατα οι ερωτικές περιπτύξεις ανάμεσα στις καλλίπυγες ιερόδουλες, που εμφανίζονται συνήθως ολόγυμνες στα τέσσερα και δίνουν το δικό τους ειδικό ... βάρος στον πόλεμο και την ίντριγκα. Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι μια από τις πόρνες του Petyr «Littlefinger» Baelish της σειράς είναι η Ελληνίδα Xena Avramidis από τα Τρίκαλα. Σε μια σκηνή μάλιστα ερωτοτροπεί ολόγυμνη με δύο γυναίκες υπό το βλέμμα του γόη Πέδρο Πασκάλ (Pedro Pascal). Όπως διαβάσαμε στην «Espresso» η νεαρή Xena (το κανονικό της όνομα είναι Καίτη) είναι 20 ετών, σπουδάζει Αγγλική Φιλολογία σε πανεπιστήμιο της Ουαλίας, παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής, ενώ εργάζεται και ως μοντέλο. Η μητέρα της κατάγεται από την Πολωνία και αυτό εξηγεί τα ξανθά μαλλιά και τα μπλε μάτια της. Στο βιογραφικό της έχει μια συμμετοχή στη σειρά «Dr. Who», πρωταγωνιστεί στο βιντεοκλίπ των High Cross Society με τίτλο «Every time I look», ενώ παίζει και στην ταινία «Craig's meat» που αναμένεται στους κινηματογράφους. Όσο για το πώς πήρε το ρόλο των μερικών δευτερολέπτων στο μίνι όργιο του «Game of Thrones»... ήταν καθαρά θέμα τύχης. Μια κοπέλα που είχε συμμετάσχει στη σειρά είδε τη φωτογραφία που είχε στο προφίλ της στο Facebook και την πρότεινε στον cast director. X.T.

Από τις πιο αγαπημένες σκηνές των φανατικών της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones» είναι σαφέστατα οι ερωτικές περιπτύξεις ανάμεσα στις καλλίπυγες ιερόδουλες, που εμφανίζονται συνήθως ολόγυμνες στα τέσσερα και δίνουν το δικό τους ειδικό ... βάρος στον πόλεμο και την ίντριγκα.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι μια από τις πόρνες του Petyr «Littlefinger» Baelish της σειράς είναι η Ελληνίδα Xena Avramidis από τα Τρίκαλα. Σε μια σκηνή μάλιστα ερωτοτροπεί ολόγυμνη με δύο γυναίκες υπό το βλέμμα του γόη Πέδρο Πασκάλ (Pedro Pascal).

Όπως διαβάσαμε στην «Espresso» η νεαρή Xena (το κανονικό της όνομα είναι Καίτη) είναι 20 ετών, σπουδάζει Αγγλική Φιλολογία σε πανεπιστήμιο της Ουαλίας, παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής, ενώ εργάζεται και ως μοντέλο. Η μητέρα της κατάγεται από την Πολωνία και αυτό εξηγεί τα ξανθά μαλλιά και τα μπλε μάτια της. Στο βιογραφικό της έχει μια συμμετοχή στη σειρά «Dr. Who», πρωταγωνιστεί στο βιντεοκλίπ των High Cross Society με τίτλο «Every time I look», ενώ παίζει και στην ταινία «Craig's meat» που αναμένεται στους κινηματογράφους.

Όσο για το πώς πήρε το ρόλο των μερικών δευτερολέπτων στο μίνι όργιο του «Game of Thrones»... ήταν καθαρά θέμα τύχης. Μια κοπέλα που είχε συμμετάσχει στη σειρά είδε τη φωτογραφία που είχε στο προφίλ της στο Facebook και την πρότεινε στον cast director.

X.T.