Τα πάχη της, τα... κάλλη της

09.05.2014
Μια έξτρα καυτή φωτογράφηση μας χάρισε η Αλεξάνδρα Ορόθκο (Alejandra Orozco) στο Κολομβιανό περιοδικό SoHo του 2014. Η τσουπωτή 27χρονη νοτιοαμερικανά μοντέλα απλώνει τα πλούσια κάλλη στο φακό του περιοδικού χωρίς κανένα απολύτως κόμπλεξ, πηγαίνοντας κόντρα στη μόδα της εποχής που θέλει τις μοντέλες αδύνατες στο σώμα με μεγάλα όμως... μπαλκόνια! Η Αλεχάνδρα είναι αφοσιωμένη στη δουλειά της, ειλικρινής και πολύ πολύ ευέλικτη στο να διαχειρίζεται καταστάσεις. Έχει βάλει στόχο να γίνει διάσημη και γι΄αυτό και προσπαθεί να κάνει το σύμπαν να συνομωτήσει υπέρ της!

Μια έξτρα καυτή φωτογράφηση μας χάρισε η Αλεξάνδρα Ορόθκο (Alejandra Orozco) στο Κολομβιανό περιοδικό SoHo του 2014. Η τσουπωτή 27χρονη νοτιοαμερικανά μοντέλα απλώνει τα πλούσια κάλλη στο φακό του περιοδικού χωρίς κανένα απολύτως κόμπλεξ, πηγαίνοντας κόντρα στη μόδα της εποχής που θέλει τις μοντέλες αδύνατες στο σώμα με μεγάλα όμως... μπαλκόνια!

Η Αλεχάνδρα είναι αφοσιωμένη στη δουλειά της, ειλικρινής και πολύ πολύ ευέλικτη στο να διαχειρίζεται καταστάσεις. Έχει βάλει στόχο να γίνει διάσημη και γι΄αυτό και προσπαθεί να κάνει το σύμπαν να συνομωτήσει υπέρ της!