Μια Κρητικιά κατακτά το Bollywood

13.05.2014
Αυτό το κορίτσι με τα μάτια τα μελιά ξεκίνησε από τη λεβεντογέννα Κρήτη και έφτασε στα πέρατα της Ασίας. Βλέποντας τα εξώφυλλά της Μαρίας Τσαγκαράκη στην μακρινή Ινδία δεν θα φανταζόμασταν ποτέ ότι η μελαχρινή θεά είναι βέρα Ελληνίδα. Η Κρήτη φημίζεται για τις καλλονές της και μια από αυτές είναι η Μαρία, που ξεκίνησε από τα Κρητικά Καλλιστεία για να καταλήξει στις σελίδες της απαιτητικής ινδικής «Vogue». Και από τις φωτογραφήσεις στη Βομβάη και το Νέο Δελχί με ρουμπίνια, διαμάντια και ζαφείρια που όμοιά τους δεν έχουμε δει σε καμία ευρωπαϊκή φωτογράφηση, η Μαρία δέχεται προτάσεις να πρωταγωνιστήσει και σε ταινίες του Bollywood. Και να φανταστεί κανείς ότι ασχολήθηκε με το μόντελινγκ εντελώς τυχαία. Σπούδασε Φιλολογία στο Ρέθυμνο και όταν ανακοίνωσε στον πατέρα της, παλαιό ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, ότι θα ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Πριν από κάποια χρόνια βγήκε Β’ Σταρ Ελλάς και εκπροσώπησε τη χώρα μας σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς στον κόσμο. Μέχρι την Μογγολία έφτασε η χάρη της και μέσω του πρακτορείου μοντέλων Ace βρέθηκε στην Ινδία. Στην Ινδία που όπως λέει είναι μια χώρα πλανεύτρα. X.T.

Αυτό το κορίτσι με τα μάτια τα μελιά ξεκίνησε από τη λεβεντογέννα Κρήτη και έφτασε στα πέρατα της Ασίας. Βλέποντας τα εξώφυλλά της Μαρίας Τσαγκαράκη στην μακρινή Ινδία δεν θα φανταζόμασταν ποτέ ότι η μελαχρινή θεά είναι βέρα Ελληνίδα.

Η Κρήτη φημίζεται για τις καλλονές της και μια από αυτές είναι η Μαρία, που ξεκίνησε από τα Κρητικά Καλλιστεία για να καταλήξει στις σελίδες της απαιτητικής ινδικής «Vogue». Και από τις φωτογραφήσεις στη Βομβάη και το Νέο Δελχί με ρουμπίνια, διαμάντια και ζαφείρια που όμοιά τους δεν έχουμε δει σε καμία ευρωπαϊκή φωτογράφηση, η Μαρία δέχεται προτάσεις να πρωταγωνιστήσει και σε ταινίες του Bollywood.

Και να φανταστεί κανείς ότι ασχολήθηκε με το μόντελινγκ εντελώς τυχαία. Σπούδασε Φιλολογία στο Ρέθυμνο και όταν ανακοίνωσε στον πατέρα της, παλαιό ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, ότι θα ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Πριν από κάποια χρόνια βγήκε Β’ Σταρ Ελλάς και εκπροσώπησε τη χώρα μας σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς στον κόσμο. Μέχρι την Μογγολία έφτασε η χάρη της και μέσω του πρακτορείου μοντέλων Ace βρέθηκε στην Ινδία. Στην Ινδία που όπως λέει είναι μια χώρα πλανεύτρα.

X.T.