Κάψωσε η Τζενούλα!

14.05.2014
Κάψωσε η Τζένι Μάτερς (Dani Mathers) όταν την επέλεξαν ως την καυτή Playmate για τον μήνα Μάιο και είπε η κοπέλα να πετάξει τα περιττά ρούχα και απλώσει την κορμάρα της στην καυτή άμμο! Η 27χρονη Ντάνι δεν είναι κάποια τυχαία αιθέρια καλλονή. Παίζει βαρυσήμαντο ρόλο στην αιωνόβια σειρά «Τόλμη και Γοητεία» και έχει ποζάρει ουκ ολίγες φορές για το Playboy διαφόρων χωρών. 'Oπως καταλαβαίνετε η κοπέλα έχει φάει κόλλημα με το εν λόγω ανδρικό περιοδικό. Μάλιστα έχει δηλώσει πως το ανακάλυψε στην τρυφερή ηλικία των τεσσάρων ετών, οπότε και το ξεφύλλισε στο σπίτι κάποιων γυμνιστών φύλων των γονιών της (προχωρημένα πράγματα δηλαδή). Όταν μάλιστα ρώτησε τη μητέρα της γιατί είναι όλοι γυμνοί στο περιοδικό αυτό, αυτή της απάντησε πως είναι απόλυτα φυσιολογικό να είναι είναι κάποιος γυμνός και μάλιστα της ευχήθηκε να ποζάρει κάποια μέρα και αυτή στις σελίδες του! Να λοιπόν που η ευχή της μητέρας της έπιασε τόπο!

Κάψωσε η Τζένι Μάτερς (Dani Mathers) όταν την επέλεξαν ως την καυτή Playmate για τον μήνα Μάιο και είπε η κοπέλα να πετάξει τα περιττά ρούχα και απλώσει την κορμάρα της στην καυτή άμμο!

Η 27χρονη Ντάνι δεν είναι κάποια τυχαία αιθέρια καλλονή. Παίζει βαρυσήμαντο ρόλο στην αιωνόβια σειρά «Τόλμη και Γοητεία» και έχει ποζάρει ουκ ολίγες φορές για το Playboy διαφόρων χωρών.

'Oπως καταλαβαίνετε η κοπέλα έχει φάει κόλλημα με το εν λόγω ανδρικό περιοδικό. Μάλιστα έχει δηλώσει πως το ανακάλυψε στην τρυφερή ηλικία των τεσσάρων ετών, οπότε και το ξεφύλλισε στο σπίτι κάποιων γυμνιστών φύλων των γονιών της (προχωρημένα πράγματα δηλαδή). Όταν μάλιστα ρώτησε τη μητέρα της γιατί είναι όλοι γυμνοί στο περιοδικό αυτό, αυτή της απάντησε πως είναι απόλυτα φυσιολογικό να είναι είναι κάποιος γυμνός και μάλιστα της ευχήθηκε να ποζάρει κάποια μέρα και αυτή στις σελίδες του!

Να λοιπόν που η ευχή της μητέρας της έπιασε τόπο!