Είπε στη Ναόμι Κάμπελ ότι δεν σκαμπάζει από μόντελινγκ

14.05.2014
Σολάριουμ, μπρονζέ make-up σώματος και πολύ σεξ απίλ είναι τα βασικά στοιχεία αυτής της φωτογράφησης, που αναμένεται να μην αφήσει απούλητο τεύχος για τεύχος του περιοδικού Maxim. Πρωταγωνίστρια η Ιταλο-αυστραλέζα Νικόλ Τρουμφίο (Nicole Trunfio) που ανακηρύχθηκε από το MAXIM ως το πιο σέξι σουπερμόντελ της Αυστραλίας. Η μελαχρινή σεξοβόμβα έρχεται από ένα μικρό χωριό στην επαρχία της Αυστραλίας και δηλώνει μια... αμετανόητη επαρχιωτοπούλα στην καρδιά. Το κορίτσι αυτό έχει δεσμό με τον Αμερικανό κιθαρίστα βραβευμένο με Γκράμι, Γκάρι Κλαρκ Τζούνιορ (Gary Clark, Jr), που θεωρείται το μέλλον των Τέξας μπλουζ. Πρόσφατα η Νικόλ έκανε μια δήλωση που σύγχισε την πρώην μαύρη γαζέλα της πασαρέλας, Ναόμι Κάμπελ. Σύμφωνα με τη Νικόλ, η Κάμπελ δεν μπορεί να κατανοήσει τη νέα γενιά μοντέλων και το πως στήνονται στην πασαρέλα!

Σολάριουμ, μπρονζέ make-up σώματος και πολύ σεξ απίλ είναι τα βασικά στοιχεία αυτής της φωτογράφησης, που αναμένεται να μην αφήσει απούλητο τεύχος για τεύχος του περιοδικού Maxim. Πρωταγωνίστρια η Ιταλο-αυστραλέζα Νικόλ Τρουμφίο (Nicole Trunfio) που ανακηρύχθηκε από το MAXIM ως το πιο σέξι σουπερμόντελ της Αυστραλίας. Η μελαχρινή σεξοβόμβα έρχεται από ένα μικρό χωριό στην επαρχία της Αυστραλίας και δηλώνει μια... αμετανόητη επαρχιωτοπούλα στην καρδιά. Το κορίτσι αυτό έχει δεσμό με τον Αμερικανό κιθαρίστα βραβευμένο με Γκράμι, Γκάρι Κλαρκ Τζούνιορ (Gary Clark, Jr), που θεωρείται το μέλλον των Τέξας μπλουζ.

Πρόσφατα η Νικόλ έκανε μια δήλωση που σύγχισε την πρώην μαύρη γαζέλα της πασαρέλας, Ναόμι Κάμπελ. Σύμφωνα με τη Νικόλ, η Κάμπελ δεν μπορεί να κατανοήσει τη νέα γενιά μοντέλων και το πως στήνονται στην πασαρέλα!