NSFW: Τρανσέξουαλ μοντέλο σε ολόγυμνη αφίσα

16.05.2014
«Είμαι ο Αδάμ, είμαι η Εύα, είμαι Εγώ»... Η εκκεντρική τρανσέξουαλ Κάρμεν Καρέρα (Carmen Carrera) φωτογραφίζεται στον Παράδεισο από τον διάσημο φωτογράφο Ντέιβιντ Λασαπέλ (David LaChapelle) για την διαφημιστική προώθηση γερμανικής βραδιάς, αφιερωμένης στην ενημέρωση για το AIDS. Η αφίσα με το ολόγυμνο 28χρονο μοντέλο κυκλοφορεί σε δύο εκδοχές. Η μία με ανδρικό όργανο και η άλλη με γυναικείο, ώστε η Κάρμεν να είναι και ο Αδάμ και η Εύα! Εμείς γνωρίζουμε ότι το μοντέλο γεννήθηκε άντρας και έκανε επέμβαση για να γίνει γυναίκα το 2012, ενώ στις συνεντεύξεις της αυτοπροσδιορίζεται ως διαφυλική γυναίκα (transgender woman). Η Κάρμεν αναμένεται να εμφανιστεί σε μια σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «TransAmerica» σε παραγωγή της Τάιρα Μπανκς (Tyra Banks). Η Κάρμεν δηλώνει: «Το φύλο σου δεν θα έπρεπε να έχει σημασία στην καρδιά και στον τρόπο που εκφράζεις την προσωπικότητά σου. Υπάρχουν τόσοι διαφορετικοί άνθρωποι στον πλανήτη. Το μήνυμα είναι: η ομορφιά δεν έχει φύλο. Στο τέλος της ημέρας η ομορφιά, είναι ομορφιά». Η αφίσα ακολουθεί το φετινό σλόγκαν της διοργάνωσης «Life Ball» για το AIDS: «Ο Κήπος των Επίγειων Απολαύσεων» και δανείζεται στοιχεία από τα έργα του ζωγράφου Ιερώνυμους Μπος (Hieronymus Bosch) του 15ου αιώνα. Τη φωτογράφηση σχολίασε και ο Λασαπέλ: «Για μένα το σώμα είναι κάτι περισσότερο από ένα αντικείμενο σεξουαλικής ικανοποίησης. Το σώμα είναι μια όμορφη κατοικία της ψυχής και αυτό γιορτάζουμε σε αυτή τη φωτογραφία.» Διάβασε επίσης: Πώς η Κάρμεν Καρέρα εκβίαζε τη φίρμα Victoria's Secret; (+pics) Ο ΛαΣαπέλ ξάπλωσε την Πάμελα Άντερσον και έγδυσε τη Τζολί (+pics) X.T.

«Είμαι ο Αδάμ, είμαι η Εύα, είμαι Εγώ»... Η εκκεντρική τρανσέξουαλ Κάρμεν Καρέρα (Carmen Carrera) φωτογραφίζεται στον Παράδεισο από τον διάσημο φωτογράφο Ντέιβιντ Λασαπέλ (David LaChapelle) για την διαφημιστική προώθηση γερμανικής βραδιάς, αφιερωμένης στην ενημέρωση για το AIDS.

Η αφίσα με το ολόγυμνο 28χρονο μοντέλο κυκλοφορεί σε δύο εκδοχές. Η μία με ανδρικό όργανο και η άλλη με γυναικείο, ώστε η Κάρμεν να είναι και ο Αδάμ και η Εύα! Εμείς γνωρίζουμε ότι το μοντέλο γεννήθηκε άντρας και έκανε επέμβαση για να γίνει γυναίκα το 2012, ενώ στις συνεντεύξεις της αυτοπροσδιορίζεται ως διαφυλική γυναίκα (transgender woman). Η Κάρμεν αναμένεται να εμφανιστεί σε μια σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «TransAmerica» σε παραγωγή της Τάιρα Μπανκς (Tyra Banks).

Η Κάρμεν δηλώνει: «Το φύλο σου δεν θα έπρεπε να έχει σημασία στην καρδιά και στον τρόπο που εκφράζεις την προσωπικότητά σου. Υπάρχουν τόσοι διαφορετικοί άνθρωποι στον πλανήτη. Το μήνυμα είναι: η ομορφιά δεν έχει φύλο. Στο τέλος της ημέρας η ομορφιά, είναι ομορφιά».

Η αφίσα ακολουθεί το φετινό σλόγκαν της διοργάνωσης «Life Ball» για το AIDS: «Ο Κήπος των Επίγειων Απολαύσεων» και δανείζεται στοιχεία από τα έργα του ζωγράφου Ιερώνυμους Μπος (Hieronymus Bosch) του 15ου αιώνα. Τη φωτογράφηση σχολίασε και ο Λασαπέλ: «Για μένα το σώμα είναι κάτι περισσότερο από ένα αντικείμενο σεξουαλικής ικανοποίησης. Το σώμα είναι μια όμορφη κατοικία της ψυχής και αυτό γιορτάζουμε σε αυτή τη φωτογραφία.»

Διάβασε επίσης:

Πώς η Κάρμεν Καρέρα εκβίαζε τη φίρμα Victoria's Secret; (+pics)

Ο ΛαΣαπέλ ξάπλωσε την Πάμελα Άντερσον και έγδυσε τη Τζολί (+pics)

X.T.