Βρήκε το ελιξίριο της σεξογοητείας;

19.05.2014
Σίγουρα πρόκειται για ένα επτασφράγιστο μυστικό που περνάει από γενιά σε γενιά, γιατί οι μεξικανές καλλονές έχουν αυτό το … κάτι που μπορούν μέχρι τα βαθιά γεράματα να γοητεύουν τον ανδρικό πληθυσμό. Αυτό συμβαίνει και με την μεξικανή ηθοποιό και τραγουδίστρια Μάιτε Περρόνι (Maite Perroni Beorlegui) γνωστή κυρίως για τους ρόλους της Cuidado con el Ángel (Μαρία Άγγελε Μου), Mi Pecado (Η Αμαρτία μου) και Triunfo del Amor (Ο Θρίαμβος της αγάπης). Η 31χρονη μελαχρινή σεξοβόμβα φωτογραφίζεται για την εγχώρια έκδοση του περιοδικού GQ και πραγματικά δείχνει υπέροχη.

Σίγουρα πρόκειται για ένα επτασφράγιστο μυστικό που περνάει από γενιά σε γενιά, γιατί οι μεξικανές καλλονές έχουν αυτό το … κάτι που μπορούν μέχρι τα βαθιά γεράματα να γοητεύουν τον ανδρικό πληθυσμό.
Αυτό συμβαίνει και με την μεξικανή ηθοποιό και τραγουδίστρια Μάιτε Περρόνι (Maite Perroni Beorlegui) γνωστή κυρίως για τους ρόλους της Cuidado con el Ángel (Μαρία Άγγελε Μου), Mi Pecado (Η Αμαρτία μου) και Triunfo del Amor (Ο Θρίαμβος της αγάπης). Η 31χρονη μελαχρινή σεξοβόμβα φωτογραφίζεται για την εγχώρια έκδοση του περιοδικού GQ και πραγματικά δείχνει υπέροχη.