Όλη η σέξι φωτογράφηση του Ρονάλντο με την Σάικ

20.05.2014
Είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια του κόσμου. Αν και οι φήμες μια τους χωρίζουν και μια τους σμίγουν, ο Πορτογάλος σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο (Cristiano Ronaldo) και το κορυφαίο μοντέλο Ιρίνα Σάικ (Irina Shayk) παραμένουν ... αγκαλιασμένοι και ερωτευμένοι. Η νέα φωτογράφηση του ζευγαριού στην ισπανική Vogue Ιουνίου φέρει την υπογραφή του κορυφαίου φωτογράφου Μάριο Τεστίνο (Mario Testino) και το τίτλο «Amor y Fútbol», δηλαδή Έρωτας και Ποδόσφαιρο. Αν και οι αναγνώστριες της Vogue την αγοράζουν για να μάθουν πως να ... ντυθούν, το ζεύγος και ο Τεστίνο προτείνουν καλύτερα το ... γδύσιμο. Στο σέξι εξώφυλλο ο άσσος της Ρεάλ δείχνει για άλλη μια φορά το υπερ-γυμνασμένο σώμα του, αυτή τη φορά σεμνά πίσω από το κορίτσι του, το οποίο φοράει ένα λευκό στράπλες φόρεμα κόλαση. Σε άλλη φωτογραφία τους η Ιρίνα ξαπλώνει πάνω στον Ρονάλντο και αυτός κοιτάει παιχνιδιάρικα τον φακό, κατεβάζοντάς της το παντελόνι! Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής και το 28χρονο μοντέλο από τη Ρωσία έχουν δεσμό από το 2010 και η φωτογράφησή τους θα έλεγε κάποιος ότι ακολουθεί το παράδειγμα των Κάνιε Γουέστ (Kanye West) και Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) που έκαναν ένα παρόμοιο εξώφυλλο στην αμερικάνικη Vogue. Χ.Τ.

Είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια του κόσμου. Αν και οι φήμες μια τους χωρίζουν και μια τους σμίγουν, ο Πορτογάλος σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο (Cristiano Ronaldo) και το κορυφαίο μοντέλο Ιρίνα Σάικ (Irina Shayk) παραμένουν ... αγκαλιασμένοι και ερωτευμένοι.

Η νέα φωτογράφηση του ζευγαριού στην ισπανική Vogue Ιουνίου φέρει την υπογραφή του κορυφαίου φωτογράφου Μάριο Τεστίνο (Mario Testino) και το τίτλο «Amor y Fútbol», δηλαδή Έρωτας και Ποδόσφαιρο.

Αν και οι αναγνώστριες της Vogue την αγοράζουν για να μάθουν πως να ... ντυθούν, το ζεύγος και ο Τεστίνο προτείνουν καλύτερα το ... γδύσιμο.

Στο σέξι εξώφυλλο ο άσσος της Ρεάλ δείχνει για άλλη μια φορά το υπερ-γυμνασμένο σώμα του, αυτή τη φορά σεμνά πίσω από το κορίτσι του, το οποίο φοράει ένα λευκό στράπλες φόρεμα κόλαση. Σε άλλη φωτογραφία τους η Ιρίνα ξαπλώνει πάνω στον Ρονάλντο και αυτός κοιτάει παιχνιδιάρικα τον φακό, κατεβάζοντάς της το παντελόνι!

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής και το 28χρονο μοντέλο από τη Ρωσία έχουν δεσμό από το 2010 και η φωτογράφησή τους θα έλεγε κάποιος ότι ακολουθεί το παράδειγμα των Κάνιε Γουέστ (Kanye West) και Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) που έκαναν ένα παρόμοιο εξώφυλλο στην αμερικάνικη Vogue.

Χ.Τ.