Υποψήφιες καλλιστείων περνάνε μαρτύρια στο στρατό

20.05.2014
Η επιβίωση της πιο... γυμνασμένης! Είπαμε αγώνας για την πρωτιά, αγώνας για το πολυπόθητο στέμμα ομορφιάς, αλλά αυτό παραπάει! Αυτές οι υποψήφιες βασίλισσες της ομορφιάς στη Βρετανία έχουν τρελαθεί. Αποφάσισαν ότι τα αγαθά κόποις κτώνται και για να πάρουν μια θέση στο διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της «Μις Αγγλίας» πέρασαν από πραγματικό ... boot camp με μπικουτί. Εβδομήντα εννέα κορίτσια πέταξαν τα δωδεκάποντα, τα ψεύτικα νύχια και τα κρεμαστά σκουλαρίκια, φόρεσαν φόρμες και αθλητικά και πήγαν στον ... στρατό. Αυστηροί στρατιωτικοί εκπαιδευτές με παραλλαγές και ημερήσιο πρόγραμμα ασκήσεων ανέλαβαν να τις εκπαιδεύσουν, γιατί εκτός από όμορφες οι Βρετανίδες φιναλίστ πρέπει να είναι και ... ικανές! Η προπόνηση που βλέπουμε στις φωτογραφίες έλαβε χώρα στο Country Park κοντά στο Nottinghamshire, με επικεφαλής τον ειδικό στρατιωτικών εκπαιδευτών. Είχε δε σοβαρό ανταγωνιστικό χαρακτήρα, αφού όσες επιβίωσαν πήραν μια θέση στον τελικό για τα καλλιστεία της «Μις Αγγλίας» στις 14 Ιουνίου. Μια ώρα σκληρής και επίπονης προπόνησης, με push-ups, κοιλιακούς και αγώνα ταχύτητας, ανέδειξε τη Miss Sportswoman, 17χρονη Λόρα Κλερ (Laura Clare). Πηγή Daily Mail Χ.Τ.

Η επιβίωση της πιο... γυμνασμένης! Είπαμε αγώνας για την πρωτιά, αγώνας για το πολυπόθητο στέμμα ομορφιάς, αλλά αυτό παραπάει! Αυτές οι υποψήφιες βασίλισσες της ομορφιάς στη Βρετανία έχουν τρελαθεί. Αποφάσισαν ότι τα αγαθά κόποις κτώνται και για να πάρουν μια θέση στο διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της «Μις Αγγλίας» πέρασαν από πραγματικό ... boot camp.

Εβδομήντα εννέα κορίτσια πέταξαν τα δωδεκάποντα, τα ψεύτικα νύχια και τα κρεμαστά σκουλαρίκια, φόρεσαν φόρμες και αθλητικά και πήγαν στον ... στρατό. Αυστηροί στρατιωτικοί εκπαιδευτές με παραλλαγές και ημερήσιο πρόγραμμα ασκήσεων ανέλαβαν να τις εκπαιδεύσουν, γιατί εκτός από όμορφες οι Βρετανίδες φιναλίστ πρέπει να είναι και ... ικανές!

Η προπόνηση που βλέπουμε στις φωτογραφίες έλαβε χώρα στο Country Park κοντά στο Nottinghamshire, με επικεφαλής τον ειδικό στρατιωτικών εκπαιδευτών. Είχε δε σοβαρό ανταγωνιστικό χαρακτήρα, αφού όσες επιβίωσαν πήραν μια θέση στον τελικό για τα καλλιστεία της «Μις Αγγλίας» στις 14 Ιουνίου.

Μια ώρα σκληρής και επίπονης προπόνησης, με push-ups, κοιλιακούς και αγώνα ταχύτητας, ανέδειξε τη Miss Sportswoman, 17χρονη Λόρα Κλερ (Laura Clare).

Πηγή Daily Mail

Χ.Τ.