Η γυναίκα με τα ωραιότερα πόδια στον κόσμο

20.05.2014
Είναι χορεύτρια, μοντέλο, γνωστή τηλεπερσόνα, κέρδισε το βρετανικό παιχνίδι «Strictly Come Dancing» το 2013 και είναι σύζυγος του ποδοσφαιριστή Πίτερ Κράουτς (Peter Crouch). Ο λόγος για την κατάξανθη 28χρονη καλλονή Άμπεϊ Κλάνσι (Abbey Clancy). Το γεγονός ότι διαθέτει τέλεια πόδια - σύμφωνα με τα βρετανικά έντυπα ίσως είναι και τα ωραιότερα του κόσμου - ήρθε να επικυρώσει ένα συμβόλαιο πολλών χιλιάδων ευρώ με γνωστή μάρκα αποτριχωτικών κεριών και κρεμών. Η 28χρονη καλλονή από το Λίβερπουλ - που είναι και μανούλα - παραδέχεται ότι αυτά τα πόδια δεν έχουν σμιλευτεί χωρίς ... κόπο! Ξοδεύει πολλές ώρες της ημέρας της στο γυμναστήριο και η διατροφή της είναι απόλυτα προσεγμένη. Χαρακτηριστική του τέλειου κορμιού της είναι μια φωτογραφία στο πλαίσιο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας στην οποία συμμετέχει όπου στέκεται ανάμεσα σε πλαστικά μανεκέν και δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποια είναι η κούκλα και ποια η Άμπεϊ... «Πάντα πίστευα ότι τα πόδια είναι το δυνατό μου σημείο, λόγω χορού. Τα πόδια μου εργάζονται πολύ σκληρά για λογαριασμό μου» δήλωσε στη DailyMirror και την πιστεύουμε... Χ.Τ.

Είναι χορεύτρια, μοντέλο, γνωστή τηλεπερσόνα, κέρδισε το βρετανικό παιχνίδι «Strictly Come Dancing» το 2013 και είναι σύζυγος του ποδοσφαιριστή Πίτερ Κράουτς (Peter Crouch). Ο λόγος για την κατάξανθη 28χρονη καλλονή Άμπεϊ Κλάνσι (Abbey Clancy).

Το γεγονός ότι διαθέτει τέλεια πόδια - σύμφωνα με τα βρετανικά έντυπα ίσως είναι και τα ωραιότερα του κόσμου - ήρθε να επικυρώσει ένα συμβόλαιο πολλών χιλιάδων ευρώ με γνωστή μάρκα αποτριχωτικών κεριών και κρεμών.

Η 28χρονη καλλονή από το Λίβερπουλ - που είναι και μανούλα - παραδέχεται ότι αυτά τα πόδια δεν έχουν σμιλευτεί χωρίς ... κόπο! Ξοδεύει πολλές ώρες της ημέρας της στο γυμναστήριο και η διατροφή της είναι απόλυτα προσεγμένη. Χαρακτηριστική του τέλειου κορμιού της είναι μια φωτογραφία στο πλαίσιο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας στην οποία συμμετέχει όπου στέκεται ανάμεσα σε πλαστικά μανεκέν και δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποια είναι η κούκλα και ποια η Άμπεϊ...

«Πάντα πίστευα ότι τα πόδια είναι το δυνατό μου σημείο, λόγω χορού. Τα πόδια μου εργάζονται πολύ σκληρά για λογαριασμό μου» δήλωσε στη DailyMirror και την πιστεύουμε...

Χ.Τ.