Σοκ: Γυμνή στο Μανχάταν η κόρη της Ντέμι Μουρ

29.05.2014
Επαναστάτρια μας προέκυψε η 22χρονη κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλι. Η Σκάουτ θέλοντας να διαμαρτυρηθεί για την απαγόρευση των γυμνόστηθων φωτογραφιών που προωθεί το Instagram, βγήκε για ψώνια στη Νέα Υόρκη τελείως γυμνόστηθη, φωτογραφήθηκε και εν συνεχεία ανέβασε τις φωτογραφίες στο twitter με το hashtag #FreeTheNipple γράφοντας «Νόμιμο στη Νέα Υόρκη, αλλά όχι στο instragram» και «Αυτό που το @instagram δεν θα σε αφήσει να δεις». Στις φωτογραφίες απεικονίζεται η Σκάουτ να περνά υπερήφανα μπροστά από μανάβικα, μυρίζει λουλούδια σε ανθοπωλεία και γενικώς περνά υπέροχα... προτάσσοντας τα γυμνά της στήθη.

Επαναστάτρια μας προέκυψε η 22χρονη κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλι. Η Σκάουτ θέλοντας να διαμαρτυρηθεί για την απαγόρευση των γυμνόστηθων φωτογραφιών που προωθεί το Instagram, βγήκε για ψώνια στη Νέα Υόρκη τελείως γυμνόστηθη, φωτογραφήθηκε και εν συνεχεία ανέβασε τις φωτογραφίες στο twitter με το hashtag #FreeTheNipple γράφοντας «Νόμιμο στη Νέα Υόρκη, αλλά όχι στο instragram» και «Αυτό που το @instagram δεν θα σε αφήσει να δεις».

Στις φωτογραφίες απεικονίζεται η Σκάουτ να περνά υπερήφανα μπροστά από μανάβικα, μυρίζει λουλούδια σε ανθοπωλεία και γενικώς περνά υπέροχα... προτάσσοντας τα γυμνά της στήθη.