Φωτογραφίζονται τόπλες στα αξιοθέατα του κόσμου

29.05.2014
Μετά την τόπλες λέσχη βιβλίου στη Νέα Υόρκη, το επόμενο χιτ που ανακαλύψαμε είναι το … «Topless Tour Project». Γυμνόστηθα κορίτσια που αγαπάνε το ταξίδι και την περιπέτεια φωτογραφίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την πλάτη γυρισμένη στον φακό και τα χέρια σηκωμένα στον ... κόσμο. Αυτοί οι παράξενοι ταξιδιώτες φωτογραφίζονται τόπλες μπροστά από μνημεία, γνωστές ή άγνωστες τοποθεσίες και άλλα αξιοθέατα, κάνοντας γιόγκα, παραπέντε και αναρρίχηση. Topless Tour Project ξεκίνησε το 2012 από τρεις φοιτήτριες, όταν επισκέφθηκαν τη γενέτειρά τους στη Νορβηγία για Χριστούγεννα και αφέθηκαν στη φύση χωρίς … μαγιό. Από ότι καταλαβαίνουμε αυτό που προτάσσουν στον κόσμο αυτοί οι ημίγυμνοι ταξιδιώτες δεν είναι το «ποταπό» τους μπούστο αλλά η μεγάλη … καρδιά τους. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για άλλη μία ιδιότυπη «νίκη» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που με ένα απλό κόνσεπτ κατάφεραν να «ενώσουν» χρήστες του διαδικτύου από το Όσλο, τη Νέα Υόρκη, το Μάντσεστερ, το Βερολίνο και το Λονδίνο... και την Αυστραλία. Το «The Topless Tour» μετράει 9.000 followers στο Instagram και οι σελίδα στο Facebook έχει λάβει εκατοντάδες Likes και χιλιάδες αναρτήσεις φωτογραφιών από 28 χώρες. Οι ταξιδιώτες ομαδοποιούν τις φωτογραφίες τους στο #TheToplessTour. Χ.Τ. Δες φωτογραφίες από την τόπλες λέσχη ανάγνωσης στη Νέα Υόρκη

Μετά την τόπλες λέσχη βιβλίου στη Νέα Υόρκη, το επόμενο χιτ που ανακαλύψαμε είναι το … «Topless Tour Project». Γυμνόστηθα κορίτσια που αγαπάνε το ταξίδι και την περιπέτεια φωτογραφίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την πλάτη γυρισμένη στον φακό και τα χέρια σηκωμένα στον ... κόσμο. Αυτοί οι παράξενοι ταξιδιώτες φωτογραφίζονται τόπλες μπροστά από μνημεία, γνωστές ή άγνωστες τοποθεσίες και άλλα αξιοθέατα, κάνοντας γιόγκα, παραπέντε και αναρρίχηση.

Topless Tour Project ξεκίνησε το 2012 από τρεις φοιτήτριες, όταν επισκέφθηκαν τη γενέτειρά τους στη Νορβηγία για Χριστούγεννα και αφέθηκαν στη φύση χωρίς … μαγιό. Από ότι καταλαβαίνουμε αυτό που προτάσσουν στον κόσμο αυτοί οι ημίγυμνοι ταξιδιώτες δεν είναι το «ποταπό» τους μπούστο αλλά η μεγάλη … καρδιά τους. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για άλλη μία ιδιότυπη «νίκη» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που με ένα απλό κόνσεπτ κατάφεραν να «ενώσουν» χρήστες του διαδικτύου από το Όσλο, τη Νέα Υόρκη, το Μάντσεστερ, το Βερολίνο και το Λονδίνο... και την Αυστραλία.

Το «The Topless Tour» μετράει 9.000 followers στο Instagram και οι σελίδα στο Facebook έχει λάβει εκατοντάδες Likes και χιλιάδες αναρτήσεις φωτογραφιών από 28 χώρες. Οι ταξιδιώτες ομαδοποιούν τις φωτογραφίες τους στο #TheToplessTour.

Χ.Τ.

Δες φωτογραφίες από την τόπλες λέσχη ανάγνωσης στη Νέα Υόρκη