Σαρλίζ Θερόν: Πιο σέξι 20 χρόνια μετά

29.05.2014
Χαρούμενα ανύπανδρη στα 38! Η Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron) άπλωσε την πανύψηλη σιλουέτα της σε μια ασπρόμαυρη φωτογράφηση του Τέρι Ρίτσαρντσον (Terry Richardson) για το περιοδικό Esquire Ιουλίου και μας εντυπωσίασε! Ένα λουκ εμπνευσμένο από μια dark εκδοχή της Μέριλιν, και η 38χρονη κάτοχος Όσκαρ μοιάζει τέλεια με το smoky μέικ-απ και το αντίστοιχο μανικιούρ. Η όμορφη νοτιο-Αφρικανή ηθοποιός, που ζει τον "ανύπανδρο" έρωτά της με τον ηθοποιό Σον Πεν (Sean Penn) παραδέχεται σε συνέντευξη στο περιοδικό ότι πολλές από τις επιλογές της ζωής της δεν συμφωνούν με τον λεγόμενο μέσο όρο... Μιλώντας για τα προσωπικά της στη Vogue , η 38χρονη ηθοποιός παραδέχθηκε πως η σχέση της με τον 53χρονο Πεν "ήρθε τόσο φυσιολογικά, καθώς είναι φίλοι μια ζωή, που στην ουσία δεν το κατάλαβαν ούτε οι ίδιοι". Να θυμίσουμε ότι η Θερόν είναι μητέρα ενός αγοριού, του μικρού Τζάκσον, τον οποίο υιοθέτησε το 2012, και με τον οποίο ο Πεν έχει αναπτύξει μια ξεχωριστή σχέση από την πρώτη στιγμή. Εμείς βρήκαμε φωτογραφίες της Σαρλίζ όταν πρωτοξεκίνησε ως μοντέλο στο Martini (1993)... Χ.Τ.

Η Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron) άπλωσε την πανύψηλη σιλουέτα της σε μια ασπρόμαυρη φωτογράφηση του Τέρι Ρίτσαρντσον (Terry Richardson) για το περιοδικό Esquire Ιουλίου και μας εντυπωσίασε! Ένα λουκ εμπνευσμένο από μια dark εκδοχή της Μέριλιν, και η 38χρονη κάτοχος Όσκαρ μοιάζει τέλεια με το smoky μέικ-απ και το αντίστοιχο μανικιούρ.

Η όμορφη νοτιο-Αφρικανή ηθοποιός, που ζει τον "ανύπανδρο" έρωτά της με τον ηθοποιό Σον Πεν (Sean Penn) παραδέχεται σε συνέντευξη στο περιοδικό ότι πολλές από τις επιλογές της ζωής της δεν συμφωνούν με τον λεγόμενο μέσο όρο... Μιλώντας για τα προσωπικά της στη Vogue , η 38χρονη ηθοποιός παραδέχθηκε πως η σχέση της με τον 53χρονο Πεν "ήρθε τόσο φυσιολογικά, καθώς είναι φίλοι μια ζωή, που στην ουσία δεν το κατάλαβαν ούτε οι ίδιοι".

Να θυμίσουμε ότι η Θερόν είναι μητέρα ενός αγοριού, του μικρού Τζάκσον, τον οποίο υιοθέτησε το 2012, και με τον οποίο ο Πεν έχει αναπτύξει μια ξεχωριστή σχέση από την πρώτη στιγμή. Εμείς βρήκαμε φωτογραφίες της Σαρλίζ όταν πρωτοξεκίνησε ως μοντέλο στο Martini (1993)...

Χ.Τ.