Η Κέιτ φυσάει... φούσκες

02.06.2014
Εντάξει θα το ομολογήσουμε. Η Κέιτ Απτον (Kate Upton) είναι μία από τις αδυναμίες. Δεν είναι μόνο γιατί είναι ζουμερή και ανθρώπινη σαν μοντέλο, είναι γιατί δεν ακολουθεί και τις επιταγές των πρακτορείων μοντέλων που υπαγορεύουν την …λιμοκτονία στα κορίτσια προκειμένου να «γράφουν» καλά στο φακό. Στην καυτή φωτογράφηση που έκανε για λογαριασμό του ανδρικού περιοδικού ΜΕΝ, η 21χρονη Άπτον με ύφος αλά Μέριλιν Μονρόε φυσάει τις σαπουνόφουσκες φιλήδονα και προτάσσει το μεγάλο της στήθος που κάνει τον ανδρικό πληθυσμό να παραληρεί στη θέασή του!

Εντάξει θα το ομολογήσουμε. Η Κέιτ Απτον (Kate Upton) είναι μία από τις αδυναμίες. Δεν είναι μόνο γιατί είναι ζουμερή και ανθρώπινη σαν μοντέλο, είναι γιατί δεν ακολουθεί και τις επιταγές των πρακτορείων μοντέλων που υπαγορεύουν την …λιμοκτονία στα κορίτσια προκειμένου να «γράφουν» καλά στο φακό.

Στην καυτή φωτογράφηση που έκανε για λογαριασμό του ανδρικού περιοδικού ΜΕΝ, η 21χρονη Άπτον με ύφος αλά Μέριλιν Μονρόε φυσάει τις σαπουνόφουσκες φιλήδονα και προτάσσει το μεγάλο της στήθος που κάνει τον ανδρικό πληθυσμό να παραληρεί στη θέασή του!