Η Βοντιάνοβα γυμνή θηλάζει τον γιόκα της

05.06.2014
Το σώμα της Νατάλια Βοντιάνοβα (Natalia Vodianova) το έχουμε θαυμάσει ντυμένο και γυμνό σε φωτογραφήσεις και σε πασαρέλες. Αυτή η φωτογραφία, όμως, δείχνει ότι η 32χρονη καλλονή είναι και μια τρυφερή πανέμορφη μανούλα. Η Νατάλια έφερε στον κόσμο, πριν από ένα μήνα, το τέταρτο μωρό της, τον Μαξίμ και είναι πανευτυχισμένη. Ανέβασε μάλιστα στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της, την ώρα που θηλάζει. Παλαιότερα στο Instagram είχαμε δει και το ποδαράκι του μωρού!!! Ο Μαξίμ είναι το πρώτο παιδί που απέκτησε το μοντέλο από τη Ρωσία με τον νέο της σύντροφο Αντουάν Αρνό (Antoine Arnault), ενώ έχει άλλα τρία παιδιά από τον πρώην σύζυγό της Τζάστιν Πόρτμαν, με τον οποίο χώρισε το 2011. Η φωτογραφία αφιερώνεται στον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της Αρνό για τα γενέθλιά του: "Happy birthday baby from Paolo, Maxim and I. Love you @antoinearnault S))))". Ο Πάολο είναι ο Ιταλός φωτογράφος Paolo Roversi που τράβηξε και την επίμαχη φωτογραφία! Χ.Τ.

Το σώμα της Νατάλια Βοντιάνοβα (Natalia Vodianova) το έχουμε θαυμάσει ντυμένο και γυμνό σε φωτογραφήσεις και σε πασαρέλες. Αυτή η φωτογραφία, όμως, δείχνει ότι η 32χρονη καλλονή είναι και μια τρυφερή πανέμορφη μανούλα. Η Νατάλια έφερε στον κόσμο, πριν από ένα μήνα, το τέταρτο μωρό της, τον Μαξίμ και είναι πανευτυχισμένη. Ανέβασε μάλιστα στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της, την ώρα που θηλάζει. Παλαιότερα στο Instagram είχαμε δει και το ποδαράκι του μωρού!!!

Ο Μαξίμ είναι το πρώτο παιδί που απέκτησε το μοντέλο από τη Ρωσία με τον νέο της σύντροφο Αντουάν Αρνό (Antoine Arnault), ενώ έχει άλλα τρία παιδιά από τον πρώην σύζυγό της Τζάστιν Πόρτμαν, με τον οποίο χώρισε το 2011. Η φωτογραφία αφιερώνεται στον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της Αρνό για τα γενέθλιά του: "Happy birthday baby from Paolo, Maxim and I. Love you @antoinearnault S))))". Ο Πάολο είναι ο Ιταλός φωτογράφος Paolo Roversi που τράβηξε και την επίμαχη φωτογραφία!

Χ.Τ.