Στο Instagram η Kayla πάει σύννεφο

05.06.2014
Με ένα κορμί που θα μπορούσε άνετα να ανεβαίνει σε πασαρέλες για επαγγελματικό μόντελινγκ η Κάιλα Ίτσνες (Kayla Itsines) από την Αδελαΐδα της νότιας Αυστραλίας είναι personal trainer και έχει γίνει διάσημη από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με 700.000 followers καταλαβαίνουμε ότι αυτό το 23χρονο κορίτσι την έχει... ψωνίσει! Η Κάιλα έγινε γνωστή δημιουργώντας ένα ebook για κορίτσια, που θέλουν να αδυνατίσουν αλλά δεν θέλουν να πέσουν σε δίαιτες πείνας και δυστυχίας. Ακόμα και η ιέρεια της Victoria’s Secret, Κάντις Σουάνπολ (Candice Swanepoel), είναι θαυμάστρια της Kayla. Η 23χρονη γυμνάστρια πρόσφατα αποκάλυψε στο Femail τα μυστικά της καλλίγραμμης σιλουέτας της. Γυμνάζεται πολύ, δεν πίνει ΠΟΤΕ αλκοόλ και στον ελεύθερο χρόνο της βγάζει το σκύλο της μακρινές βόλτες στο πάρκο! Η μεγαλύτερη συμβουλή της είναι «Βρες ένα απλό πρόγραμμα και μείνε σε αυτό» με υπομονή και επιμονή. Διάβασε επίσης Τα top οπίσθια του Instagram Χ.Τ.

Με ένα κορμί που θα μπορούσε άνετα να ανεβαίνει σε πασαρέλες για επαγγελματικό μόντελινγκ η Κάιλα Ίτσνες (Kayla Itsines) από την Αδελαΐδα της νότιας Αυστραλίας είναι personal trainer και έχει γίνει διάσημη από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με 700.000 followers καταλαβαίνουμε ότι αυτό το 23χρονο κορίτσι την έχει... ψωνίσει!

Η Κάιλα έγινε γνωστή δημιουργώντας ένα ebook για κορίτσια, που θέλουν να αδυνατίσουν αλλά δεν θέλουν να πέσουν σε δίαιτες πείνας και δυστυχίας. Ακόμα και η ιέρεια της Victoria’s Secret, Κάντις Σουάνπολ (Candice Swanepoel), είναι θαυμάστρια της Kayla. Η 23χρονη γυμνάστρια πρόσφατα αποκάλυψε στο Femail τα μυστικά της καλλίγραμμης σιλουέτας της. Γυμνάζεται πολύ, δεν πίνει ΠΟΤΕ αλκοόλ και στον ελεύθερο χρόνο της βγάζει το σκύλο της μακρινές βόλτες στο πάρκο! Η μεγαλύτερη συμβουλή της είναι «Βρες ένα απλό πρόγραμμα και μείνε σε αυτό» με υπομονή και επιμονή.

Διάβασε επίσης Τα top οπίσθια του Instagram

Χ.Τ.