Είναι η πιο καυτή γυναίκα όλων των εποχών

06.06.2014
Είναι 36 ετών, έχει ήδη γεννήσει δύο παιδάκια, αλλά βάζει όλες τις νεοειοσερχόμενες εικοσάρες στο χώρο του μόντελινγκ κάτω για τα καλά! Ο λόγος για τη Ρέιτσελ Στίβενς (Rachel Stevens) που αναδείχθηκε από τους αναγνώστες του περιοδικού FHM το πιο καυτό κορίτσι όλων των εποχών! Η βρετανή τραγουδίστρια, ηθοποιός, τηλεπαρουσιάστρια, χορεύτρια και μοντέλο πραγματικά τα σπάει με το κορμί και την γενικότερη στιλιστική της παρουσία. Το σύνολο της προσωπικότητάς της κέρδισε τους Βρετανούς, γι΄αυτό και κατέχει την πρώτη θέση στην καρδιά τους!

Είναι 36 ετών, έχει ήδη γεννήσει δύο παιδάκια, αλλά βάζει όλες τις νεοειοσερχόμενες εικοσάρες στο χώρο του μόντελινγκ κάτω για τα καλά! Ο λόγος για τη Ρέιτσελ Στίβενς (Rachel Stevens) που αναδείχθηκε από τους αναγνώστες του περιοδικού FHM το πιο καυτό κορίτσι όλων των εποχών!

Η βρετανή τραγουδίστρια, ηθοποιός, τηλεπαρουσιάστρια, χορεύτρια και μοντέλο πραγματικά τα σπάει με το κορμί και την γενικότερη στιλιστική της παρουσία. Το σύνολο της προσωπικότητάς της κέρδισε τους Βρετανούς, γι΄αυτό και κατέχει την πρώτη θέση στην καρδιά τους!