Το κουνελάκι της διπλανής... πόρτας

24.06.2014
Αυτό το μήνα διανύουμε μέρες Μουντιάλ και όλα τα βλέμματα του πλανήτη είναι στραμμένα στα γήπεδα της Βραζιλίας. Λογικό λοιπόν να ασχοληθούμε και με τα θηλυκά …προϊόντα της μεγάλης αυτής χώρας. Αυτό έκανε άλλωστε και το Playboy Κροατίας αφιερώνοντας το εξώφυλλο του στην Καρολίνα Γκονσάλβες (Carolina Goncalves), την εκρηκτική 24χρονη Βραζιλιάνα από το Πόρτο Αλέγκρε. Σε αντιδιαστολή με τα περισσότερα δίμετρα κουνελάκια η καστανομάλλα Καρολίνα είναι μια κανονική γυναίκα 163 εκατοστών και 54 κιλών, αλλά με τέτοια γενικότερη αρμονία χαρακτηριστικών και προσόντων που δικαίως καταλαμβάνει περίοπτη θέση στα εξώφυλλα και στις …. καρδιές μας.

Αυτό το μήνα διανύουμε μέρες Μουντιάλ και όλα τα βλέμματα του πλανήτη είναι στραμμένα στα γήπεδα της Βραζιλίας. Λογικό λοιπόν να ασχοληθούμε και με τα θηλυκά …προϊόντα της μεγάλης αυτής χώρας. Αυτό έκανε άλλωστε και το Playboy Κροατίας αφιερώνοντας το εξώφυλλο του στην Καρολίνα Γκονσάλβες (Carolina Goncalves), την εκρηκτική 24χρονη Βραζιλιάνα από το Πόρτο Αλέγκρε.

Σε αντιδιαστολή με τα περισσότερα δίμετρα κουνελάκια η καστανομάλλα Καρολίνα είναι μια κανονική γυναίκα 163 εκατοστών και 54 κιλών, αλλά με τέτοια γενικότερη αρμονία χαρακτηριστικών και προσόντων που δικαίως καταλαμβάνει περίοπτη θέση στα εξώφυλλα και στις …. καρδιές μας.