Σκάνδαλο με δίδυμες φωτιά και πρόταση για τρίο

24.06.2014
Αυτές οι δίδυμες κοκκινομάλλες κάνουν τα πάντα για ένα σκάνδαλο. Είναι μοντέλα του Playboy και φυσικά εξάπτουν τη φαντασία κάθε άνδρα όταν στις φωτογραφήσεις τους υπονοούν ότι δεν αποχωρίζονται η μία την άλλη ούτε στο... κρεβάτι! Ο λόγος για την Μελίσα και Κάρλα Χάου (Melissa και Carla Howe) που εμπλέκονται σε πρόσφατο σκάνδαλο που αποκάλυψε η εφημερίδα Sun. Η Κάρλα Χάουι ισχυρίζεται ότι ο Λουκ Σο (Luke Shaw - 18χρονος αριστερός μπακ της Σαουθάμπτον) παρακαλούσε με sms την ίδια και τη δίδυμη αδερφή της Μελίσα, να κάνουν τρίο στο ξενοδοχείο της Αγγλίας, στη Βραζιλία. Να θυμίσουμε ότι η Μελίσα είχε δηλώσει με περηφάνια ότι έκανε σεξ με τον ποδοσφαιριστή της Τσέλσι, Άσλεϊ Κόουλ (Ashley Cole), σε όλα τα δωμάτια της βίλας που μοιραζόταν με την σύζυγό του ποπ σταρ, Σέριλ Κόουλ... και πότε; Την περίοδο που εκείνη προσπαθούσε να συγχωρήσει τις «κουτσουκέλες» του και να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Στη The Sun είχε πει τότε ότι εκμεταλλεύτηκε ερωτικά κάθε γωνιά του σπιτιού της Σέριλ και μάλιστα διηγήθηκε αναλυτικά όλες τις πικάντικες λεπτομέρειες ... Η άλλη δίδυμη, Κάρλα Χάου (Carla Howe), δεν έχει ... μονάσει, αφού φημολογείται ότι είχε παράνομο δεσμό με τον παντρεμένο σταρ της Manchester United, Πατρίς Εβρά (Patrice Evra). Χ.Τ.

Αυτές οι δίδυμες κοκκινομάλλες κάνουν τα πάντα για ένα σκάνδαλο. Είναι μοντέλα του Playboy και φυσικά εξάπτουν τη φαντασία κάθε άνδρα όταν στις φωτογραφήσεις τους υπονοούν ότι δεν αποχωρίζονται η μία την άλλη ούτε στο... κρεβάτι! Ο λόγος για την Μελίσα και Κάρλα Χάου (Melissa και Carla Howe) που εμπλέκονται σε πρόσφατο σκάνδαλο που αποκάλυψε η εφημερίδα Sun. Η Κάρλα Χάουι ισχυρίζεται ότι ο Λουκ Σο (Luke Shaw - 18χρονος αριστερός μπακ της Σαουθάμπτον) παρακαλούσε με sms την ίδια και τη δίδυμη αδερφή της Μελίσα, να κάνουν τρίο στο ξενοδοχείο της Αγγλίας, στη Βραζιλία.

Να θυμίσουμε ότι η Μελίσα είχε δηλώσει με περηφάνια ότι έκανε σεξ με τον ποδοσφαιριστή της Τσέλσι, Άσλεϊ Κόουλ (Ashley Cole), σε όλα τα δωμάτια της βίλας που μοιραζόταν με την σύζυγό του ποπ σταρ, Σέριλ Κόουλ... και πότε; Την περίοδο που εκείνη προσπαθούσε να συγχωρήσει τις «κουτσουκέλες» του και να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Στη The Sun είχε πει τότε ότι εκμεταλλεύτηκε ερωτικά κάθε γωνιά του σπιτιού της Σέριλ και μάλιστα διηγήθηκε αναλυτικά όλες τις πικάντικες λεπτομέρειες ... Η άλλη δίδυμη, Κάρλα Χάου (Carla Howe), δεν έχει ... μονάσει, αφού φημολογείται ότι είχε παράνομο δεσμό με τον παντρεμένο σταρ της Manchester United, Πατρίς Εβρά (Patrice Evra).

Χ.Τ.