Αυτή είναι η πιο καυτή ρεπόρτερ του Μουντιάλ!

25.06.2014
Πέρα από την πρόκριση της Εθνικής, ένας καλός λόγος που βλέπει ο ανδρικός πληθυσμός μουντιάλ είναι η καυτή ρεπόρτερ Ινές Σάινζ (Ines Sainz). Η πανέμορφη 36χρονη μεξικανή δημοσιογράφος έχει στην κυριολεξία καθηλώσει χιλιάδες ανδρών στις οθόνες των τηλεοράσεων που περιμένουν διακαώς να τη δουν να παίρνει… δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές και κρέμονται κυριολεκτικά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της για το πότε θα ανεβάσει καινούρια φωτογραφία της! Η Σάινζ δουλεύει για λογαριασμό του CNN και πρόσφατα ψηφίστηκε ως «πιο σέξι δημοσιογράφος του Μουντιάλ», ενώ στο παρελθόν έχει φωτογραφηθεί με μαγιό για πολλά διάσημα περιοδικά της χώρας της («Maxim», «Esquire» κ.ά)

Πέρα από την πρόκριση της Εθνικής, ένας καλός λόγος που βλέπει ο ανδρικός πληθυσμός μουντιάλ είναι η καυτή ρεπόρτερ Ινές Σάινζ (Ines Sainz). Η πανέμορφη 36χρονη μεξικανή δημοσιογράφος έχει στην κυριολεξία καθηλώσει χιλιάδες ανδρών στις οθόνες των τηλεοράσεων που περιμένουν διακαώς να τη δουν να παίρνει… δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές και κρέμονται κυριολεκτικά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της για το πότε θα ανεβάσει καινούρια φωτογραφία της!

Η Σάινζ δουλεύει για λογαριασμό του CNN και πρόσφατα ψηφίστηκε ως «πιο σέξι δημοσιογράφος του Μουντιάλ», ενώ στο παρελθόν έχει φωτογραφηθεί με μαγιό για πολλά διάσημα περιοδικά της χώρας της («Maxim», «Esquire» κ.ά)