Το γυμνό alter ego του Μέσι

08.07.2014
Τα ψέματα τέλειωσαν, η ώρα της αλήθειας έφτασε! Τέσσερις μεγάλες ποδοσφαιρικές σχολές απέμειναν και μόνο μία θα γραφτεί στην ιστορία σαν η χρυσή πρωταθλήτρια. Και μόνο η προσμονή για αυτό το γεγονός είναι ικανή να παλαβώσει τους φανατικούς φιλάθλους των ομάδων των χωρών αυτών. Και όταν παλαβώνουν ..χάνουν τον αυτοέλεγχο, όπως η κουκλάρα Φαμπιόλα Μαρτίνες (Fabiola Martinez) από την Αργεντινή η οποία φόρεσε μια εναλλακτική στολή για να μας ξεσηκώσει υπέρ της πατρίδας της. Κοντή φανέλα, ψηλές κάλτσες, ψηλοτάκουνες γόβες, καυτό στρινγκ και μια μπάλα για να κάθεται πάνω της συνιστούν την αμφίεση του σέντερ φορ των ονείρων μας ή μάλλον των ονειρώξεων μας! Τέτοιο αστέρι ακόμα και ο Μεσι θα το κοίταγε με το στόμα ανοιχτό..

Τα ψέματα τέλειωσαν, η ώρα της αλήθειας έφτασε! Τέσσερις μεγάλες ποδοσφαιρικές σχολές απέμειναν και μόνο μία θα γραφτεί στην ιστορία σαν η χρυσή πρωταθλήτρια. Και μόνο η προσμονή για αυτό το γεγονός είναι ικανή να παλαβώσει τους φανατικούς φιλάθλους των ομάδων των χωρών αυτών.

Και όταν παλαβώνουν ..χάνουν τον αυτοέλεγχο, όπως η κουκλάρα Φαμπιόλα Μαρτίνες (Fabiola Martinez) από την Αργεντινή η οποία φόρεσε μια εναλλακτική στολή για να μας ξεσηκώσει υπέρ της πατρίδας της. Κοντή φανέλα, ψηλές κάλτσες, ψηλοτάκουνες γόβες, καυτό στρινγκ και μια μπάλα για να κάθεται πάνω της συνιστούν την αμφίεση του σέντερ φορ των ονείρων μας ή μάλλον των ονειρώξεων μας! Τέτοιο αστέρι ακόμα και ο Μεσι θα το κοίταγε με το στόμα ανοιχτό..