Λαδωμένη βουλώνει... στόματα

11.07.2014
Είναι γνωστό τι γνώμη έχετε οι περισσότεροι για το επίπεδο της γυναικείας ομορφιάς στην Μ.Βρετανία. Κάθε ερώτηση σχετική συνοδεύεται συνήθως με γκριμάτσα αποδοκιμασίας ή κάποιο ηχητικό εφέ τύπου : «μπλιαχ». Η Άμι Γουίλερτον (Amy Wilerton) και το FHM έδωσαν μια σκληρή απάντηση σε κάθε επικριτή μέσω μια φωτογράφησης που θα συζητηθεί. Η κάτοχος του τίτλου Μις Μ.Βρετανία λάδωσε το καλοσχηματισμένο και καλογυμνασμένο της κορμί και παράδωσε μαθήματα ερωτισμού και φινέτσας . Δε ξέρω αν από μόνο του το γεγονός αυτό είναι αρκετό για να αναθεωρήσουμε, αλλά σίγουρα η Αμι κατέκτησε περίοπτη θέση στον κατάλογο με τις ομορφότερες παρουσίες της φετινής χρονιάς.

Είναι γνωστό τι γνώμη έχετε οι περισσότεροι για το επίπεδο της γυναικείας ομορφιάς στην Μ.Βρετανία. Κάθε ερώτηση σχετική συνοδεύεται συνήθως με γκριμάτσα αποδοκιμασίας ή κάποιο ηχητικό εφέ τύπου : «μπλιαχ». Η Άμι Γουίλερτον (Amy Wilerton) και το FHM έδωσαν μια σκληρή απάντηση σε κάθε επικριτή μέσω μια φωτογράφησης που θα συζητηθεί. Η κάτοχος του τίτλου Μις Μ.Βρετανία λάδωσε το καλοσχηματισμένο και καλογυμνασμένο της κορμί και παράδωσε μαθήματα ερωτισμού και φινέτσας .

Δε ξέρω αν από μόνο του το γεγονός αυτό είναι αρκετό για να αναθεωρήσουμε, αλλά σίγουρα η Αμι κατέκτησε περίοπτη θέση στον κατάλογο με τις ομορφότερες παρουσίες της φετινής χρονιάς.