Ο θεός έκανε πάλι το θαύμα του!

17.07.2014
Στις 18 Απριλίου του 1986 σίγουρα ο θεός είχε τρελά κέφια. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός της γέννησης της Γκαμπριέλα Μιλάγκρε (Gabriela Milagre) της βραζιλιάνας με το αιθέριο κορμί και το αγγελικό πρόσωπο που ποζάρει για την καλοκαιρινή έκδοση του Playboy της Νοτίου Αφρικής. Η Γκαμπριέλα έχει αναδειχθεί Playmate Γερμανίας καθώς και Cyber Girl του μήνα. Γοητεύεται απίστευτα από τις φυσικές επιστήμες, μάλιστα σπούδασε φυσική μέχρι που κάποιος σκάουτερ την ανακάλυψε στην Γερμανία. Σε δηλώσεις της διαβάζουμε πως όταν εγκαταλείψει την πασαρέλα, θα ασχοληθεί και πάλι τμε τη φυσική!

Στις 18 Απριλίου του 1986 σίγουρα ο θεός είχε τρελά κέφια. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός της γέννησης της Γκαμπριέλα Μιλάγκρε (Gabriela Milagre) της βραζιλιάνας με το αιθέριο κορμί και το αγγελικό πρόσωπο που ποζάρει για την καλοκαιρινή έκδοση του Playboy της Νοτίου Αφρικής.

Η Γκαμπριέλα έχει αναδειχθεί Playmate Γερμανίας καθώς και Cyber Girl του μήνα. Γοητεύεται απίστευτα από τις φυσικές επιστήμες, μάλιστα σπούδασε φυσική μέχρι που κάποιος σκάουτερ την ανακάλυψε στην Γερμανία. Σε δηλώσεις της διαβάζουμε πως όταν εγκαταλείψει την πασαρέλα, θα ασχοληθεί και πάλι τμε τη φυσική!