Προκαλεί ατυχήματα με τα... στήθη της

25.07.2014
Με αυτή την δήλωση βόμβα η Στέισι Πουλ (Stacy Pool) κάνει πάλι άνω κάτω την πανευρωπαϊκή πολιτιστική κοινότητα. Αν δεν το ξέρατε, ακούστε την ειδικό Στέισι που δηλώνει ότι ίσως τα καστανά γονίδια έχουν σχέση με αυτό το γυναικείο χαρακτηριστικό.. Όσο να πεις κάτι θα ξέρει παραπάνω. Σ' ένα μπαράζ καταιγιστικών δηλώσεων αποκαλύπτει ότι έχει κάνει πολλές ζημιές με τα τεράστια στήθη της έχοντας σπάσει ουκ ολίγα σερβίτσια του τσαγιού! Με αφορμή λοιπόν το αφιέρωμα του περιοδικού σε κορίτσια με (υπερ)πλούσια προσόντα στην περιοχή του στήθους, η δυναμική Βρετανίδα τα λέει έξω από τα δόντια. Ενώ για να … δέσει το γλυκό μας θύμισε και πως κερδίζει τον…. επιούσιο φωτογραφιζόμενη με τα πιο σέξι εσώρουχα που λίγα αφήνουν στην φαντασία.

Με αυτή την δήλωση βόμβα η Στέισι Πουλ (Stacy Pool) κάνει πάλι άνω κάτω την πανευρωπαϊκή πολιτιστική κοινότητα. Αν δεν το ξέρατε, ακούστε την ειδικό Στέισι που δηλώνει ότι ίσως τα καστανά γονίδια έχουν σχέση με αυτό το γυναικείο χαρακτηριστικό.. Όσο να πεις κάτι θα ξέρει παραπάνω.

Σ' ένα μπαράζ καταιγιστικών δηλώσεων αποκαλύπτει ότι έχει κάνει πολλές ζημιές με τα τεράστια στήθη της έχοντας σπάσει ουκ ολίγα σερβίτσια του τσαγιού! Με αφορμή λοιπόν το αφιέρωμα του περιοδικού σε κορίτσια με (υπερ)πλούσια προσόντα στην περιοχή του στήθους, η δυναμική Βρετανίδα τα λέει έξω από τα δόντια. Ενώ για να … δέσει το γλυκό μας θύμισε και πως κερδίζει τον…. επιούσιο φωτογραφιζόμενη με τα πιο σέξι εσώρουχα που λίγα αφήνουν στην φαντασία.