Σέξι αρραβωνιάρα βολτάρει τσίτσιδη

31.07.2014
Ένα χαρμόσυνο νέο μας αποκάλυψε το περιοδικό MAXIM της Αυστραλίας στο τελευταίο του τεύχος και δεν είναι άλλο από το ότι κλείνει 3 έτη λειτουργίας. Για τον εορτασμό μάς προσέφερε μια φωτογράφηση με την εκθαμβωτική ξανθιά Γκάμπι Γκρέκο (Gabi Grecko) σε σέξι πόζες. Για όσους δεν γνωρίζουν, το 25χρονο μωρό είναι μεταξύ άλλων μοντέλο, dj και party-girl και έχει κάνει μεγάλο γκελ το τελευταίο διάστημα καθώς είναι η … αρραβωνιάρα του Τζόφρι Έντελστεν (Geoffry Edelsten). Στις συνέντευξεις η Γκάμπι διατρανώνει τον έρωτα της για τον Τζόφρι (που πιτσιρικά δεν τον λες- πατημένα τα 71 (!) παρακαλώ, αλλά ζάμπλουτο τον λες σίγουρα) και μας δίνει και άλλες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, όπως ότι στο σπίτι της κυκλοφορεί συνεχώς και κάνει τα πάντα ολόγυμνη. Στα προτερήματα της περιλαμβάνει την επιμονή και την μαχητικότητα της, αλλά και τα οπίσθια της, τα οποία ομολογουμένως κερδίζουν τις εντυπώσεις. Όσοι νομίζετε ότι μπορείτε να τη διεκδικήσετε θα πρέπει να είστε ευγενικοί, με καλούς τρόπους, υπομονετικοί, να φοράτε ωραίο άρωμα και να μην κομπλάρετε από την λαμπερή της παρουσία.

Ένα χαρμόσυνο νέο μας αποκάλυψε το περιοδικό MAXIM της Αυστραλίας στο τελευταίο του τεύχος και δεν είναι άλλο από το ότι κλείνει 3 έτη λειτουργίας.
Για τον εορτασμό μάς προσέφερε μια φωτογράφηση με την εκθαμβωτική ξανθιά Γκάμπι Γκρέκο (Gabi Grecko) σε σέξι πόζες. Για όσους δεν γνωρίζουν, το 25χρονο μωρό είναι μεταξύ άλλων μοντέλο, dj και party-girl και έχει κάνει μεγάλο γκελ το τελευταίο διάστημα καθώς είναι η … αρραβωνιάρα του Τζόφρι Έντελστεν (Geoffry Edelsten).
Στις συνέντευξεις η Γκάμπι διατρανώνει τον έρωτα της για τον Τζόφρι (που πιτσιρικά δεν τον λες- πατημένα τα 71 (!) παρακαλώ, αλλά ζάμπλουτο τον λες σίγουρα) και μας δίνει και άλλες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, όπως ότι στο σπίτι της κυκλοφορεί συνεχώς και κάνει τα πάντα ολόγυμνη. Στα προτερήματα της περιλαμβάνει την επιμονή και την μαχητικότητα της, αλλά και τα οπίσθια της, τα οποία ομολογουμένως κερδίζουν τις εντυπώσεις. Όσοι νομίζετε ότι μπορείτε να τη διεκδικήσετε θα πρέπει να είστε ευγενικοί, με καλούς τρόπους, υπομονετικοί, να φοράτε ωραίο άρωμα και να μην κομπλάρετε από την λαμπερή της παρουσία.