Η πρώτη Ινδή που γδύθηκε στο Playboy

14.08.2014
Κυκλοφόρησαν online οι σπάνιες φωτογραφίες από την πρώτη Ινδή που πόζαρε ever για το Playboy! Η σταρ του Μπόλιγουντ, Σερλίν Τσόπρα (Sherlyn Chopra), αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα από τους συμπατριώτες της, όταν αποφάσισε να φωτογραφηθεί ολόγυμνη για το περιοδικό Playboy. Η 29χρονη Ινδή καλλονή, παρέβλεψε τις έντονες αντιδράσεις που είχε η απόφασή της να γίνει η πρώτη Ινδή που θα γδυθεί στο φακό του Playboy και προχώρησε ακάθεκτη. Να θυμίσουμε ότι το περιοδικό δεν κυκλοφορεί στη συντηρητική κοινωνία της Ινδίας, και ότι οι Ινδοί μπορούν να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενό του μόνο μέσω διαδικτύου. Μάλιστα ένας Ινδός στο Τwitter έγραψε: «Δεν είναι καυτή, είναι αποκρουστική», ενώ κάποιος άλλος αντέδρασε με το σχόλιο του περιοδικού ότι πρόκειται για θρυλική ηθοποιό του Μπόλιγουντ, χαρακτηρίζοντάς τη «δευτεροκλασάτη» ηθοποιό. «Είμαι η πρώτη Ινδή που φωτογραφήθηκε γυμνή στο Playboy... και κανένας δεν μπορεί να μου στερήσει αυτό το θρίαμβο» δηλώνει με στόμφο το νεαρό μοντέλο από την Ινδία.

Κυκλοφόρησαν online οι σπάνιες φωτογραφίες από την πρώτη Ινδή που πόζαρε ever για το Playboy! Η σταρ του Μπόλιγουντ, Σερλίν Τσόπρα (Sherlyn Chopra), αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα από τους συμπατριώτες της, όταν αποφάσισε να φωτογραφηθεί ολόγυμνη για το περιοδικό Playboy.

Η 29χρονη Ινδή καλλονή, παρέβλεψε τις έντονες αντιδράσεις που είχε η απόφασή της να γίνει η πρώτη Ινδή που θα γδυθεί στο φακό του Playboy και προχώρησε ακάθεκτη. Να θυμίσουμε ότι το περιοδικό δεν κυκλοφορεί στη συντηρητική κοινωνία της Ινδίας, και ότι οι Ινδοί μπορούν να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενό του μόνο μέσω διαδικτύου. Μάλιστα ένας Ινδός στο Τwitter έγραψε: «Δεν είναι καυτή, είναι αποκρουστική», ενώ κάποιος άλλος αντέδρασε με το σχόλιο του περιοδικού ότι πρόκειται για θρυλική ηθοποιό του Μπόλιγουντ, χαρακτηρίζοντάς τη «δευτεροκλασάτη» ηθοποιό.

«Είμαι η πρώτη Ινδή που φωτογραφήθηκε γυμνή στο Playboy... και κανένας δεν μπορεί να μου στερήσει αυτό το θρίαμβο» δηλώνει με στόμφο το νεαρό μοντέλο από την Ινδία.