«Μακριά γαϊδούρα» στα άδυτα των πάρτι του Playboy

20.08.2014
Τα στερεότυπα που έχουμε όλοι στο μυαλό μας για το τι γίνεται στα άδυτα των πάρτι του Playboy στο Μπέβερλι Χιλς είναι όλα πέρα για πέρα... αληθινά. Η βίλα των οργίων του Χιού Χέφνερ (Hugh Hefner ) - το περίφημο γοτθικής αισθητικής Playboy Mansion - φημίζεται ότι στεγάζει τα πιο ακραία πάρτι όλης της Αμερικής, αν όχι και όλου του κόσμου. Και ήταν αυτά τα πάρτι που στήριξαν την κουλτούρα του περιοδικού που γνώρισε μεγάλες πιένες τη δεκαετία του '70. Το Μέγαρο της ακολασίας στεγάζει χώρους για πολλές δραστηριότητες και events, που έχουν σχέση με την επιχειρηματική ζωή του Χέφνερ... ακόμα και φιλανθρωπικά γκαλά. Πάντως οι φωτογραφίες αυτές είναι από βραδιές τρελού καρναβαλιού, όπου οι καλεσμένοι φορούν μόνο τα εσώρουχά τους και οι πλαστικοί χειρουργοί περιφέρουν με καμάρι τις τρισδιάστατες δημιουργίες τους!

Τα στερεότυπα που έχουμε όλοι στο μυαλό μας για το τι γίνεται στα άδυτα των πάρτι του Playboy στο Μπέβερλι Χιλς είναι όλα πέρα για πέρα... αληθινά. Η βίλα των οργίων του Χιού Χέφνερ (Hugh Hefner ) - το περίφημο γοτθικής αισθητικής Playboy Mansion - φημίζεται ότι στεγάζει τα πιο ακραία πάρτι όλης της Αμερικής, αν όχι και όλου του κόσμου. Και ήταν αυτά τα πάρτι που στήριξαν την κουλτούρα του περιοδικού που γνώρισε μεγάλες πιένες τη δεκαετία του '70.

Το Μέγαρο της ακολασίας στεγάζει χώρους για πολλές δραστηριότητες και events, που έχουν σχέση με την επιχειρηματική ζωή του Χέφνερ... ακόμα και φιλανθρωπικά γκαλά. Πάντως οι φωτογραφίες αυτές είναι από βραδιές τρελού καρναβαλιού, όπου οι καλεσμένοι φορούν μόνο τα εσώρουχά τους και οι πλαστικοί χειρουργοί περιφέρουν με καμάρι τις τρισδιάστατες δημιουργίες τους!