Παντρεύεται και ο πρίγκιπας Χάρι!

01.04.2011
Σαν να μην έφταναν οι προετοιμασίες, τώρα έχουν ν' αντιμετωπίσουν νέες ανατροπές στο παλάτι του Μπάκιγχαμ αφού όπως προκύπτει ο γάμος του Γουίλιαμ (William) και της Κέιτ (Kate) δεν θα είναι ο μόνος για φέτος.


"27 και σήμερα" για τον πριγκιπικό γάμο και στο παλάτι του Μπάκιγχαμ τρέχουν και δεν προλαβαίνουν! Σαν να μην έφταναν οι προετοιμασίες, τώρα έχουν ν' αντιμετωπίσουν νέες ανατροπές αφού όπως προκύπτει ο γάμος του Γουίλιαμ (William) και της Κέιτ (Kate) δεν θα είναι ο μόνος για φέτος.

Σύμφωνα με τις φήμες, νέα προσκλητήρια ετοιμάζονται να τυπωθούν και μία ακόμη πριγκιπική νύφη ετοιμάζεται για την πρόβα νυφικού. Μόνο που εκείνη θα προτιμήσει κάτι πιο ριχτό…

Για όσους δεν κατάλαβαν, ο πρίγκιπας Χάρι (Harry) το έκανε πάλι το θαύμα του! Επίσημα μπορεί να έχει χωρίσει από την Τσέλσι Ντέιβι (Chelsy Davy), εδώ και καιρό αλλά όλο μαθαίναμε από διάσπαρτα δημοσιεύματα ότι ξαναέπεφταν ο ένας πάνω στον άλλο.

Ωστόσο, αυτές οι -φαινομενικά- αθώες συνευρέσεις απέβησαν μοιραίες, αφού η Τσέλσι έμεινε έγκυος και ο Χάρι δηλώνει πλέον αποφασισμένος να την αποκαταστήσει και μάλιστα άμεσα.

Ο πονοκέφαλος, όμως για τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας δεν σταματά εκεί, αφού όπως φαίνεται, το ζευγάρι δεν φαίνεται διατιθέμενο να τηρήσει τις παραδόσεις. Όπως χαρακτηριστικά λέει πρόσωπο του στενού κύκλου του πρίγκιπα:

"Χορτάσαμε παράδοση με τον γάμο του Γουίλιαμ, μια ακόμη τελετή δεν λέει τίποτα. Γι' αυτό οι δυο τους αποφάσισαν να παντρευτούν στο δημαρχείο, το πιθανότερο έναν μήνα μετά τον γάμο της Κέιτ".

Ε, πια αυτό παραπάει ακόμη και για τον άτακτο Χάρι... Όχι όμως και τελείως γιατί σήμερα, όλα επιτρέπονται: Πρώτη του Απρίλη γαρ! Άντε και του χρόνου…

Για να πούμε και μια αλήθεια πάντως, ο δευτερότοκος γιος του πρίγκιπα Κάρολου (prince Charles) είναι όντως προβληματισμένος αυτές τις μέρες γιατί ως κουμπάρος του γαμπρού έχει επιφορτιστεί –και- με την ευθύνη να εκφωνήσει τον ευχετήριο λόγο προς το ζευγάρι κατά τα αγγλοσαξωνικά έθιμα.

Η ανησυχία του, λοιπόν, είναι –και όχι μόνο δική του, για να πούμε και την αλήθεια- να επιλέξει με μεγάλη προσοχή τι θα πει ώστε να μην φέρει σε δύσκολη θέση τη γιαγιά του, η οποία φυσικά και θα παραβρίσκεται.

Ανάμεσα σε όλες τις υποχρεώσεις του πάντως, ο Χάρι βρήκε τον χρόνο να ποζάρει και για το εξώφυλλο του περιοδικού "GQ", στο οποίο ομολογουμένως εντυπωσιάζει.

Ζωή Κίττα