Υιοθέτησε κι άλλο παιδί η Αντζελίνα;

06.04.2011
Με την ιδιότητά της ως Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες η35χρονη ηθοποιός βρέθηκε χθες στα σύνορα μεταξύ Τυνησίας και Λιβύης, αλλά τα φλας έπεσαν στο μπράτσο της.


Με την ιδιότητά της ως Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες η35χρονη ηθοποιός βρέθηκε χθες στα σύνορα μεταξύ Τυνησίας και Λιβύης, αλλά τα φλας έπεσαν στο μπράτσο της.

Γνωστή για την αγάπη της στα τατουάζ η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) έχει επιλέξει να "κουβαλά" διαρκώς επάνω της τα παιδιά της με έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο.

Στο αριστερό μπράτσο της, η διάσημη πολύτεκνη μαμά έχει χαράξει εδώ και καιρό τις συντεταγμένες των τοποθεσιών όπου έχει γεννηθεί το καθένα από τα έξι παιδιά της.

Έτσι έχουμε: Καμπότζη για τον 9χρονο Μάντοξ (Maddox), Βιετνάμ για τον 7χρονο Παξ (Pax), Αιθιοπία για την 6χρονη Ζαχάρα (Zahara), Ναμίμπια για την 4χρονη Σιλό (Shiloh) και Γαλλία για τα δίχρονα δίδυμα Βιβιέν (Vivienne) και Νοξ (Knox).

Με αυτά τα δεδομένα, όταν πρόσφατα εμφανίστηκε και μία έβδομη γραμμή, η απορία ήταν εύλογη.

Τα δύο κυρίαρχα σενάρια σχετικά με τη λύση του γρίφου θέλουν την Αντζελίνα να έχει υιοθετήσει ακόμη ένα παιδάκι, ή να έχει βρει ακόμη έναν τρόπο να εκφράσει την αγάπη της στον σύντροφό της, αφού υπάρχουν και αυτοί που υποστηρίζουν ότι οι νέες συντεταγμένες αντιστοιχούν στην Οκλαχόμα, τη γενέθλια πόλη του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt).

Την ίδια στιγμή και σύμφωνα με τον ιστότοπο Wonderwall η έβδομη γραμμή στο μπράτσο της Τζολί δείχνει στην… Αλγερία. Η αλήθεια είναι πάντως ότι αν, παρά τις διαρκείς διαψεύσεις περί νέας υιοθεσίας από την πλευρά της διάσημης οικογένειας, ισχύσει κάτι τέτοιο δεν θα μείνει κρυφό για πολύ καιρό ακόμη.

Για τα την ιστορία αναφέρουμε ότι ανάμεσα στα 14 (!) γνωστά τατουάζ που υπάρχουν στο σώμα της Αντζελίνα ξεχωρίζουν το Λατινικό ρητό "quod me nutrit me destruit" που σημαίνει "ότι με θρέφει με καταστρέφει", η διάσημη ρήση του Τένεσι Γουίλιαμς (Tennessee Williams) "A prayer for the wild at heart, kept in cages" ("Μία προσευχή για τους ατίθασους στην καρδιά που κρατιούνται σε κλουβιά") καθώς και ο τίτλος του τραγουδιού των Clash "Know Your Rights" που βρίσκεται στη βάση του σβέρκου της.

Ζωή Κίττα