Το τελευταίο ταξίδι των μελλονύμφων

12.04.2011
Την τελευταία υποχρέωσή τους πριν γίνουν επίσημα σύζυγοι πραγματοποίησαν χθες ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (prince William) και η Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) ταξιδεύοντας στη βορειοδυτική Αγγλία.

Την τελευταία υποχρέωσή τους πριν γίνουν επίσημα σύζυγοι πραγματοποίησαν χθες ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (prince William) και η Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) ταξιδεύοντας στη βορειοδυτική Αγγλία.

Οι μελλόνυμφοι έφτασαν στο Μπλάκμπουρν χθες το πρωί όπου πλήθος κόσμου περίμενε να τους δει αγνοώντας την ψιλή βροχή που έπεφτε από νωρίς.

Με αυτό το ταξίδι η Κέιτ Μίντλετον ολοκλήρωσε την "εισαγωγή" της στα βασιλικά καθήκοντα που θα γίνουν κάτι πολύ συνηθισμένο μετά τον γάμο της στις 29 Απριλίου.

Κατά γενική ομολογία, η εμφάνιση της Κέιτ σε αυτό αλλά και σε τρία άλλα ταξίδια που προηγήθηκαν στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού η νεαρή κοπέλα που δεν αποκλείεται να γίνει μία μέρα βασίλισσα έδωσε νέο, γεμάτο φρεσκάδα νόημα στην έννοια του "εστεμμένου".

Φορώντας ένα μπλε κοστούμι και σκούρα γραβάτα, ο Γουίλιαμ έπαιξε με μεγάλη περηφάνια τον ρόλο του μέλλοντα γαμπρού τοποθετώντας διακριτικά την καλή του πάντα στο κέντρο του ενδιαφέροντος.

Το πριγκιπικό ζεύγος έφτασε αρχικά στην ακαδημία Darwen Aldridge Community όπου ο Γουίλιαμ εγκαινίασε το "βραβείο του πρίγκιπα" στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης "SkillForce".

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το πάρκο Witton Country όπου ο καιρός τους έκανε τη χάρη και "χαμογέλασε" με λίγο ήλιο δίνοντας την ευκαιρία σε όσους είχαν φτάσει εκεί από νωρίς να τους χαρούν χωρίς τις ομπρέλες τους.

"Άξιζε τον κόπο 100%", δήλωσε με καμάρι η 52χρονη Λίντα Γκρέγκσον (Linda Gregson), η οποία περίμενε 2,5 ώρες στη βροχή για να δει σύντομα τους πρίγκιπες από κοντά.

Η Κέιτ, κομψή όπως πάντα και με τα μαλλιά της ελαφρώς μαζεμένα, φορούσε μια μπλε σκούρα φούστα με ανάλογο σακάκι και κρατούσε στο χέρι της μια μικρή τσάντα φάκελο στο ίδιο χρώμα.

Στο γήπεδο που υπήρχε στο πάρκο, οι δύο νέοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν από κοντά με αρκετούς αθλητές –πολλοί από τους οποίους ετοιμάζονται πυρετωδώς για τους Ολυμπιακούς αγώνες- και να μάθουν από πρώτο χέρι για την πορεία της προπόνησής τους.

Το ζευγάρι δεν έδειξε σε κανένα σημείο την κούραση που προφανώς θα νιώθει εξαιτίας των έντονων προετοιμασιών παρά το γεγονός ότι ο γαμπρός έχει ομολογήσει κατ' ιδίαν ότι έχει αρχίσει να αγχώνεται όσο πλησιάζει η μεγάλη μέρα.

Ζωή Κίττα