Πρόβα τζενεράλε για τους πρίγκιπες

28.04.2011
Αύριο είναι η μεγάλη μέρα για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) και την αγαπημένη του Κέιτ (Kate), οι οποίοι χθες είχαν τη τελική πρόβα για τον γάμο τους.

Αύριο είναι η μεγάλη μέρα για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) και την αγαπημένη του Κέιτ (Kate), οι οποίοι χθες είχαν τη τελική πρόβα για τον γάμο τους.

Όλοι οι δρόμοι του κεντρικού Λονδίνου γύρω από το Παλάτι του Μπάκινχαμ και κατά μήκος της διαδρομής μέχρι το Αβαείο του Γουεστμίνστερ έχουν κλείσει από το πρωί της Τετάρτης όταν ξεκίνησαν οι πρόβες της στρατιωτικής παρέλασης.

Το απόγευμα ήρθε και η σειρά των μελλόνυμφων να κάνουν την πρόβα τους –όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση. Έτσι, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ έφτασαν στην εκκλησία συνοδευόμενοι από ισχυρή αστυνομική δύναμη και δεν ήταν μόνοι αφού στην πρόβα πήραν μέρος επίσης οι γονείς της νύφης, ο αδελφός και κουμπάρος του Γουίλιαμ, πρίγκιπας Χάρι (prince Harry) και πολλοί άνθρωποι του κλήρου.

Μιλώντας και λίγο με αριθμούς ας σημειώσουμε ότι μέχρι αύριο αναμένεται να έχουν φτάσει περισσότεροι από 1 εκατομμύριο επισκέπτες στο Λονδίνο για τη μεγάλη μέρα ενώ ο αριθμός των ανθρώπων που θα παρακολουθήσουν την τελετή από την τηλεόραση παγκοσμίως έχει υπολογιστεί στα 2 δισεκατομμύρια!

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι το αυτοκίνητο που θα μεταφέρει την υψηλή νύφη στην εκκλησία είναι η ίδια Ρολς Ρόις μέσα στην οποία ο πρίγκιπας Κάρολος (prince Charles) και η Καμίλα (Camilla) δέχτηκαν επίθεση με μπογιές από διαδηλωτές πριν από μερικούς μήνες.

Κατά τα άλλα, και ενώ πήγε για την τελευταία πρόβα του νυφικού της, η Κέιτ άφησε κατά λάθος (;) στο καντράν του αυτοκινήτου, που παρεμπιπτόντως οδηγούσε η ίδια, να φανεί ένα κομμάτι χαρτιού όπου πολύ πιθανόν να είχε γραμμένους τους όρκους της.

Προτάσεις που φάνηκε να γράφουν κάτι σαν "Το δαχτυλίδι που φορώ" και "Με τόση αγάπη στην καρδιά μας", έδωσαν μια πρώτη –πιθανή- γεύση του τι θα την ακούσουμε αύριο να λέει στον αγαπημένο της.

Μία ακόμη πληροφορία που φτάνει στα αυτιά μας τις τελευταίες ώρες πριν από τον γάμο, θέλουν την Κέιτ να έχει ζητήσει από τον κομμωτή της ένα και μόνο πράγμα: Να την αναγνωρίσει ο αγαπημένος της, Γουίλιαμ, όταν τη δει νυφούλα μπροστά του.

Ο Ρίτσαρντ Γουορντ (Richard Ward) επιμελείται των χτενισμάτων όλων των γυναικών της οικογένειας Μίντλετον τα τελευταία οκτώ χρόνια και αποκάλυψε ότι ύστερα από τις πάμπολλες πρόβες που έκανε η Κέιτ, το μόνο που ζήτησε ήταν αυτό: να μην την κάνει αγνώριστη!
Άντε και η ώρα η καλή…

Επιμέλεια-Απόδοση: Ζωή Κίττα
Μοντάζ: Μαίρη Ρίζου