Σκούρα τα πράγματα για την Όπρα

09.05.2011
Φαίνεται ότι η παγκόσμια κρίση δεν άφησε ανεπηρέαστη ούτε και αυτή την ίδια της βασίλισσα της μικρής οθόνης.

Φαίνεται ότι η παγκόσμια κρίση δεν άφησε ανεπηρέαστη ούτε και αυτή την ίδια της βασίλισσα της μικρής οθόνης.

Μόλις μερικούς μήνες μετά το λανσάρισμα του δικού της τηλεοπτικού καναλιού OWN (Oprah Winfrey Network), η 56χρονη διάσημη παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι δεν είναι καθόλου χαρούμενη από τους αριθμούς.

«Δεν είναι όπως θα ήθελα», ομολόγησε με φανερή λύπη η Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) μιλώντας στο ew.com για τα απογοητευτικά νούμερα των στατιστικών.

Ψάχνοντας να βρει τους λόγους για τα άσχημα αυτά μαντάτα, η Γουίφρεϊ παραδέχτηκε ότι δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία στο νέο αυτό εγχείρημά της και τώρα ήρθε η ώρα να «πληρώσει τα… σπασμένα».

Τη ίδια στιγμή που η Όπρα εκλιπαρούσε το κοινό της να μη βιαστεί να βγάλει συμπεράσματα, αλλά της δώσει μια περίοδο χάριτος 3 (!) χρόνων μέχρι να διαμορφώσουν γνώμη για το «παιδάκι» της, η Κριστίνα Νόρμαν (Christina Norman), διευθύντρια του καναλιού αποχώρησε με σκυμμένο το κεφάλι.

Σημειώνουμε ότι η Νόρμαν είναι ο δεύτερος άνθρωπος που παραιτείται από τη συγκεκριμένη θέση τους τελευταίους πέντε μήνες.

Πάντως, στην προσπάθειά της να βγει από το αδιέξοδο του προβλήματος η διάσημη παρουσιάστρια, καλό θα ήταν να λάβει σοβαρά υπόψη της τη συμβουλή του Τζο Φλιντ (Joe Flint), τηλεοπτικό σχολιαστή των Los Angeles Times, οποίος υποστηρίζει ότι «αν η Γουίνφρεϊ και το κανάλι Discovery –ως συνιδιοκτήτης- θέλει να δει τους αριθμούς του OWN να ανεβαίνουν, θα πρέπει να το κάνουν πιο… βρώμικο». Για να λέει ο ειδικός, κάτι θα ξέρει…

Ζωή Κίττα