Ξεκίνησε ο μήνας του μέλιτος για τους πρίγκιπες

10.05.2011
Τελικά –και παρά την έντονη φημολογία- οι υψηλοί νιόπαντροι Γουίλιαμ (William) και Κάθριν (Catherine) δεν θα καθυστερήσουν άλλο το ταξίδι τους.


Τελικά –και παρά την έντονη φημολογία- οι υψηλοί νιόπαντροι Γουίλιαμ (William) και Κάθριν (Catherine) δεν θα καθυστερήσουν άλλο το ταξίδι τους.

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από το παλάτι, ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ αναχώρησαν για το ταξίδι του μέλιτος χωρίς όμως να αναφέρουν κάτι για τον προορισμό, ενώ ταυτόχρονα ζήτησαν να γίνει σεβαστή η επιθυμία του ζευγαριού για "ησυχία".

Έκαναν τον γάμο τους, όπως ακριβώς έπρεπε, σε παγκόσμια απευθείας μετάδοση, με όλες τις πρέπουσες τιμές, ακολουθώντας το πρωτόκολλο σε κάθε στιγμή. Όμως, από την πρώτη στιγμή τους ως σύζυγοι, οι πρίγκιπες έδειξαν ξεκάθαρα ότι δεν επιθυμούν να ζήσουν "υπό το φως των προβολέων και των φλας".

Έτσι, το επόμενο πρωί του γάμου το έσκασαν με το ελικόπτερο για ένα "ταξίδι-σφηνάκι" σε άγνωστο, επίσης, προορισμό ενώ, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, είχαν αναβάλλει το ταξίδι του μέλιτος για αργότερα.

Ο Γουίλιαμ γύρισε στη δουλειά του και η Κέιτ στα ψώνια της σαν καλή νοικοκυρά.

Τώρα, ξαφνικά, μαθαίνουμε ότι ο πρίγκιπας πήρε δύο εβδομάδες άδεια, πήρε την καλή του και έφυγαν για το άγνωστο!

Και ενώ μέχρι πριν από λίγες μέρες πολλοί προορισμοί "παιζόταν" ως πιο πιθανοί για την πριγκιπική απόδραση, φαίνεται ότι τώρα πια, το μεγάλο φαβορί είναι οι Σεϋχέλλες στον Ινδικό Ωκεανό, περίπου 1.600 χιλιόμετρα μακριά από την ακτή της Κένυας.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα δημοφιλή, πολυτελή προορισμό, τον οποίο, φαίνεται ότι το ζευγάρι έχει επιλέξει ξανά στο παρελθόν.

"Όσοι έρθουν μια φορά στις Σεϋχέλλες ξαναέρχονται", δηλώνουν περήφανοι οι ντόπιοι, περιμένοντας και εκείνοι να μάθουν αν όντως οι νιόπαντροι πρίγκιπες θα τους επισκεφτούν.

Αν η πληροφορία αυτή προκύψει αληθής, τότε θα έχουμε τη δεύτερη σύνδεση της Ανατολικής Αφρικής με τον βασιλικό γάμο, με δεδομένο ότι ο Γουίλιαμ έκανε πρόταση στην Κέιτ κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Κένυα, πριν από έναν χρόνο.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι τόσο η Κένυα όσο και οι Σεϋχέλλες υπήρξαν βρετανικές αποικίες.

Ζωή Κίττα