Οι λεπτομέρειες του γαμήλιου ταξιδιού

11.05.2011
Τελικά η φημολογία επιβεβαιώθηκε και ο προορισμός που επέλεξαν οι πρίγκιπες για τον μήνα του μέλιτος, αποκαλύφθηκε.

Τελικά η φημολογία επιβεβαιώθηκε και ο προορισμός που επέλεξαν οι πρίγκιπες για τον μήνα του μέλιτος, αποκαλύφθηκε.

Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, σήμερα –υποστηρίζοντας βέβαια ότι είχε την πληροφορία πολύ νωρίτερα αλλά δεν την δημοσίευε με βεβαιότητα σεβόμενη την επιθυμία του παλατιού- ο Γουίλιαμ (William) και η Κέιτ (Kate) βρίσκονται από χθες το πρωί στις Σεϋχέλλες.

Σύμφωνα με την επίσημη επιβεβαίωση που ακολούθησε, ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ έφτασαν σε εξωτικό σύμπλεγμα νησιών με ιδιωτικό αεροπλάνο στις 7:30 π.μ χθες, και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στον τροπικό τους παράδεισο.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η νέα του σύζυγος επέλεξαν τις Σεϋχέλλες για το ταξίδι του μέλιτος και πιστεύουμε ότι δεν θα βρουν κανένα άλλο μέρος στον κόσμο όπου να απολαύσουν τόσο ηρεμία, ησυχία και ομορφιά», δήλωσε ένας εκπρόσωπος του τομέα τουρισμού των εξωτικών νησιών.

Και ενώ από επίσημες πηγές δεν μαθαίνουμε σε ποιο νησί από τα 115 που συνιστούν το συγκεκριμένο σύμπλεγμα θα κάνουν τις διακοπές τους οι υψηλοί καλεσμένοι, οι ανάλογες πληροφορίες έρχονται από αλλού.

Έτσι, μαθαίνουμε ότι ένας πάμπλουτος Γερμανός έκανε μόλις τώρα δηλώσεις σε γερμανική εφημερίδα αποκαλύπτοντας ότι νοίκιασε το νησί που κατέχει στο συγκεκριμένο αρχιπέλαγος στους Γουίνδσορ για να μείνουν οι νιόπαντροι. Το μέρος λέγεται «Βόρειο Νησί» (“North Island”), αλλά η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί από το παλάτι. Ακόμη…

Επιπλέον, και όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο, λίγες μέρες πριν ο Γουίλιαμ και η Κέιτ φτάσουν στις Σεϋχέλλες, λέγεται ότι δύο αξιωματικοί της Σκότλαντ Γιαρντ είχαν προηγηθεί και έκαναν το μέρος φύλλο και φτερό, έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ασφάλεια του ζεύγους.

Άλλες πληροφορίες θέλουν το νησί καλυμμένο με φοίνικες και μόνο μερικές πολυτελείς βίλες ως οικήματα. Η κάθε μία από αυτές έχει τον δικό της μπάτλερ, ένα ανοιχτό μπάνιο με τη μπανιέρα βυθισμένη στη γη, ιδιωτικό κήπο, πισίνα και φυσικά μια απίστευτη θέα προς τον ωκεανό που «κόβει την ανάσα».

Περαιτέρω λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο, λέγεται ότι ο ερωτευμένος Γουίλιαμ έχει ήδη οργανώσει μια μίνι κρουαζιέρα-έκπληξη για την καλή του, έτσι ώστε να απολαύσουν ένα ηλιοβασίλεμα πίνοντας σαμπάνια στο ντεκ ενός από τα τρία γιοτ που θα έχουν στη διάθεσή τους για εκείνες τις μέρες. Ευχόμαστε να περάσουν τέλεια και… καλούς απογόνους!