Η Σάρα Φέργκιουσον κλαίγεται για την πριγκιπική... πόρτα

11.05.2011
Ο γάμος έγινε, οι πρίγκιπες έφυγαν για το ταξίδι του μέλιτος –προς άγνωστο, φυσικά, προορισμό- και τα… όργανα άρχισαν.

Ο γάμος έγινε, οι πρίγκιπες έφυγαν για το ταξίδι του μέλιτος –προς άγνωστο, φυσικά, προορισμό- και τα… όργανα άρχισαν.

Η Σάρα Φέργκιουσον (Sarah Ferguson) εμφανίστηκε στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) και μίλησε πρώτη φορά για τον αποκλεισμό της από τον πριγκιπικό γάμο.

Όπως είχε γίνει γνωστό πολύ νωρίτερα, η 51ός ετών δούκισσα του Γιορκ δεν είχε λάβει πρόσκληση για τη μεγάλη μέρα του ανιψιού της, Γουίλιαμ (William). Φαίνεται ότι το παλάτι δεν της συγχώρησε ακόμη το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει όταν αποκαλύφθηκε ότι η «Φέργκι» ζητούσε χρήματα από δημοσιογράφους σε αντάλλαγμα πρόσβαση στον πρώην σύζυγό της.

Έτσι, στις 29 Απριλίου, η Σάρα Φέργκιουσον, χαμήλωσε το κεφάλι, πήγε στην Ταϊλάνδη και παρακολούθησε από εκεί την τελετή σε απευθείας μετάδοση, όπως και όλος ο υπόλοιπος κόσμος.

Όπως παραδέχτηκε και η ίδια η Φέργκι, ένιωθε μεγάλη απογοήτευση καθώς έβλεπε τις κόρες της, πριγκίπισσες Βεατρίκη (Beatrice) και Ευγενία (Eugenie) να φτάνουν στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ μαζί με τον πατέρα τους και πρώην σύζυγό της, αδελφό του πρίγκιπα Καρόλου (prince Charles), πρίγκιπα Άντριου (prince Andrew).

«Πέρασα από μία πολύ δύσκολη φάση όπου ένιωθα τελείως άχρηστη και αναρωτιόμουν πραγματικά γιατί να με προσκαλέσουν», παραδέχτηκε με λύπη η Φέργκιουσον, ενώ τόνισε πόσο απογοητεύτηκε που δεν ήταν εκεί να ντύσει τις κόρες της και μετά να πάνε όλοι μαζί στον γάμο ως οικογένεια.

«Ένιωσα ότι εξοστρακίστηκα μόνη μου, με τη συμπεριφορά μου, με τα λάθη μου, με τα οποία τελικά αναγκάζομαι να ζω καθημερινά και πονώ. Γιατί έκανα τόσα πολλά λάθη;», αναρωτήθηκε με στεναχώρια η Σάρα, η οποία ήταν η τελευταία νύφη της βασιλικής οικογένειας πριν από την Κάθριν το 1986.

Στη συνέχεια, η Φέργκιουσον αποκάλυψε ότι όλη τη μέρα του γάμου ήταν σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος έκανε τα πάντα για να την κάνει να νιώσει ότι ήταν εκεί, παρά την απόσταση.

Τελειώνοντας τη συνέντευξη, η οποία θα μεταδοθεί αύριο από το κανάλι OWN, η Σάρα Φέργκιουσον εξέφρασε την πεποίθησή της ότι η Νταϊάνα (Diana) θα ήταν πολύ περήφανη για τον γιο της εκείνη την ημέρα.