Κέιτ & Γουίλιαμ: το πεπρωμένο στα... χέρια τους

06.07.2011
Όπου και αν βρεθούν οι νεαροί πρίγκιπες προκαλούν φρενίτιδα στα πλήθη που μαζεύονται για να κλέψουν ένα χαμόγελο ή ακόμη και μια χειραψία τους. Πιο πρόσφατο και τρανταχτό παράδειγμα η επίσκεψή τους στον Καναδά, τον οποίο και –όπως φαίνεται- "κατέκτησαν" χωρίς κανέναν απολύτως κόπο.

Όπου και αν βρεθούν οι νεαροί πρίγκιπες προκαλούν φρενίτιδα στα πλήθη που μαζεύονται για να κλέψουν ένα χαμόγελο ή ακόμη και μια χειραψία τους. Πιο πρόσφατο και τρανταχτό παράδειγμα η επίσκεψή τους στον Καναδά, τον οποίο και –όπως φαίνεται- "κατέκτησαν" χωρίς κανέναν απολύτως κόπο.

Ο Γουίλιαμ (William) και η Κέιτ (Kate) δείχνουν πολύ ερωτευμένοι και ευχαριστημένοι με τη νέα ζωή τους, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή ο ένας τον άλλο αλλά και τα επίσημα καθήκοντά τους, αντίθετα με το άλλο γαλαζοαίματο νιόπαντρο ζευγάρι –αυτό του Μονακό- που φαίνεται να τα έχει βρει λίγο σκούρα…

Με τη δημοτικότητά τους να ανεβαίνει διαρκώς, είναι αναμενόμενο οι βρετανοί πρίγκιπες έχουν γίνει και οι νέοι αγαπημένοι του παγκόσμιου Τύπου και μάλιστα σε όλες τις πιθανές εκφάνσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, διαβάζουμε σήμερα στη DailyMail την "ετυμηγορία" ενός ειδικού αναλυτή ο οποίος ειδικεύεται στην "ανάγνωση παλαμών" –χειρομαντεία σε απλά ελληνικά. Η Άμπερ Γκάρνετ (Amber Garnet) δεν γνώριζε τίνος παλάμες της ζητήθηκε να ερμηνεύσει, οπότε υπήρξε τελείως αντικειμενική. Ιδού τα αποτελέσματα της ανάλυσής της με βάση την αρίθμηση στις αντίστοιχες φωτογραφίες.

1. Ξεκινώντας από το χέρι του Γουίλιαμ, το πρώτο πράγμα που ξεχώρισε η ειδικός είναι η τετράγωνη παλάμη του, που χαρακτηρίζει άντρες οι οποίοι αγαπούν τη δομή στη ζωή τους. Και φυσικά ισχύει κάτι τέτοιο για τον 28χρονο πρίγκιπα ο οποίος εργάζεται ως πιλότος στα ελικόπτερα διάσωσης και έζησε όλη τη ζωή του κάτω από το αυστηρό πρόγραμμα του παλατιού, το οποίο καθοριζόταν σε μεγάλο βαθμό από διάφορους γραμματείς και βοηθούς.

2. Ένα άλλο στοιχείο στο χέρι του πρίγκιπα –ο οποίος έχει τη φήμη του ξεροκέφαλου- είναι ο δυνατός αντίχειράς του, που φανερώνει έναν άνθρωπο με αυστηρό κώδικα ηθικής και ισχυρή αυτοπεποίθηση.

3. Στον αντίποδα των παραπάνω χαρακτηριστικών, το "γεμάτο" όρος της Αφροδίτης που ξεχωρίζει στην παλάμη του Γουίλιαμ φανερώνει έντονο συναίσθημα και στοργή. Ε, δεν είναι τυχαίο που όσοι τον ξέρουν τονίζουν το πόσο μοιάζει ο πρωτότοκος γιος του Καρόλου (Charles) στη μητέρα του, Νταϊάνα (Diana).

4. Στη συνέχεια, παρατηρώντας τη γραμμή της ζωής βλέπουμε ότι αυτή πέφτει προς τα κάτω πράγμα που φανερώνει ότι ο πρίγκιπας διαθέτει ζωηρή φαντασία, αλλά και μια ελαφριά μελαγχολία.

5. Ο δείκτης είναι πιο κοντός από τον μέσο, γεγονός που ερμηνεύεται ως στοιχείο κάποιου ο οποίος ελέγχει τέλεια τα συναισθήματά του. Αυτοί που τον ξέρουν ισχυρίζονται ότι το δημόσιο πρόσωπο του Γουίλιαμ καλύπτει έξοχα την όποια περιστασιακή έλλειψη σιγουριάς του.

6. Τα δύο υψώματα στη βάση της παλάμης του, υποδηλώνουν ότι η φύση παίζει σημαντικό "ηρεμιστικό" ρόλο στη ζωή του Γουίλιαμ. Εξ ου και η επιλογή του να ζήσει με τη νέα του σύζυγο σε μια αγροικία στην εξοχή.

7. Το μικρό κενό μεταξύ των γραμμών του κεφαλιού και της καρδιάς φανερώνει έναν ιδιαίτερα εσωστρεφή άνθρωπο που δεν του αρέσουν τα "πολλά πολλά", αλλά ούτε και το έχει εύκολο να εξωτερικεύει τα συναισθήματά του.

8. Η γραμμής της μοίρας βρίσκεται κοντά σε αυτή της ζωής, οπότε δείχνει ότι ο Γουίλιαμ έχει μια πολύ ισχυρή αίσθηση ευθύνης, γεγονός που επιβεβαιώνεται αφού από πολύ μικρή ηλικία ανέλαβε μεγάλο μέρος των βασιλικών υποχρεώσεών του, και ως έναν βαθμό αναγκάστηκε να… κολυμπήσει στα βαθιά.

9. Η γωνία της "χειρονακτικής επιδεξιότητας" στη βάση του αντίχειρά του, φανερώνει έναν πρακτικό άντρα με εξαίρετη αίσθηση του χρόνου.

Με αυτά τα δεδομένα για την παλάμη του Γουίλιαμ, η ειδικός απεφάνθη και για εκείνη της 29χρονης συζύγου του:
1. Τα μακριά δάχτυλα της Κέιτ φανερώνουν έναν εγκεφαλικό άνθρωπο ενώ το μικρό και σχετικά ίσιο όρος της Αφροδίτης (2) αποτελεί στοιχείο της δυνατότητάς της να αγαπήσει, αλλά και μιας σχετικής επιφύλαξης που μπορεί να έχει απέναντι σε όλους και σε όλα.

3. Το χέρι της δούκισσας είναι σχετικά στενό, γεγονός που χαρακτηρίζει ένα απαιτητικό και ελαφρώς δύσπιστο πρόσωπο. Βέβαια, η αλήθεια είναι πως τα χαρακτηριστικά αυτά μόνο ως προσόντα μπορούν να λειτουργήσουν για έναν "κοινό θνητό" που ψάχνει τη θέση του στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

4. Το σημάδι του ψαριού που ξεχωρίζει στις γραμμές της ζωής και της μοίρας φανερώνει την έντονη σχέση κάποιου με το νερό, ενώ το γεγονός ότι τα δάχτυλα της Κέιτ έχουν τόσο κοντινή σχέση μεταξύ τους (5) σημαίνει ότι ο "κάτοχός" τους μπαίνει πολύ εύκολα στη… ρουτίνα.

6. Το δαχτυλίδι της οικογένειας στη βάση του αντίχειρα δείχνει άνθρωπο που προέρχεται από μια πολύ δεμένη οικογένεια και πράγματι έτσι είναι, αφού όλα τα μέλη της οικογένειας Μίντλετον είναι σχεδόν… αυτοκόλλητα!

7. Η γραμμή της μοίρας γίνεται πιο αδύναμη καθώς η Κέιτ προχωρά προς τα 30 φανερώνοντας κάποιον με ισχυρές φιλοδοξίες, που όμως έχουν μπει στον.. πάγο. Θυμίζουμε ότι για τον Γουίλιαμ, τη σχέση και τον γάμο τους, η Κέιτ "θυσίασε" κατά κάποιον τρόπο την καριέρα της βάζοντας σε πρώτο πλάνο τα βασιλικά καθήκοντά της.

8. Το μικρό κενό ανάμεσα στη γραμμή του κεφαλιού και της καρδιάς φανερώνει επίσης –όπως και του Γουίλιαμ- έναν ιδιαίτερα εσωστρεφή άνθρωπο που δεν του αρέσουν τα "πολλά πολλά", αλλά ούτε και το έχει εύκολο να εξωτερικεύει τα συναισθήματά του. (Αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε...)

9. Η μεγάλη στρογγυλή φάλαγγα στην κορυφή του αντίχειρα αποτελεί στοιχείο δυναμικού και ενθουσιώδους χαρακτήρα, ο οποίος έγινε απόλυτα αντιληπτός κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού στον Καναδά.

Με αυτά τα δεδομένα, φαίνεται πως το κοινό μέλλον τον πριγκίπων είναι μακρύ και… φωτεινό…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα