Κονταροχτυπιούνται Τζολί και Πάρκερ

06.07.2011
Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή το έγκυρο οικονομικό περιοδικό "Forbes" συντάσσει τη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους σταρ για την περίοδο ανάμεσα στον Μάιο 2010 μέχρι τον Μάιο 2011. Τα αποτελέσματα όσο αφορά στις γυναίκες ήταν τουλάχιστον ενδιαφέροντα.

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή το έγκυρο οικονομικό περιοδικό "Forbes" συντάσσει τη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους σταρ για την περίοδο ανάμεσα στον Μάιο 2010 μέχρι τον Μάιο 2011. Τα αποτελέσματα όσο αφορά στις γυναίκες ήταν τουλάχιστον ενδιαφέροντα.

Έτσι, όπως προκύπτει, οι ηθοποιοί με τα υψηλότερα εισοδήματα για φέτος στο Χόλιγουντ είναι η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker), οι οποίες ισοψηφούν στην πρώτη θέση με έσοδα της τάξεως των 30 εκατομμυρίων δολαρίων (21 εκατομμυρίων ευρώ) η κάθε μία!

Παρότι "Ο Τουρίστας", το φετινό κινηματογραφικό πόνημα της Τζολί δίπλα στον Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) δεν εισέπραξε και τις καλύτερες κριτικές, εισπρακτικά πήγε τόσο καλά που θεωρήθηκε ότι η σούπερ σταρ άξιζε την κάθε δεκάρα.

Από την άλλη πλευρά, θεωρείται σίγουρο ότι τα έσοδα της Πάρκερ προέρχονται σε μεγάλο βαθμό από τα προϊόντα ομορφιάς με το όνομά της που μοσχοπουλιούνται στο εμπόριο, και όχι από τις ταινίες της.

Στη δεύτερη θέση της λίστας έχουμε μια ακόμη ισοψηφία ανάμεσα στην Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και τη Ρις Γουίδερσπουν (Reese Witherspoon) οι οποίες φέτος κέρδισαν από 28 εκατομμύρια δολάρια (19,5 εκατομμύρια ευρώ) η καθεμιά.

Αυτό βέβαια που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι τα ονόματα που βλέπουμε –πάλι σε ισοβαθμία- στην τρίτη θέση. Η "βασίλισσα" Τζούλια Ρόμπερτς (Julia Roberts) βρέθηκε να μοιράζεται τον "θρόνο" της με τη νεοφερμένη "πριγκίπισσα" –των βαμπίρ- Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) φτάνοντας τα 20 εκατομμύρια δολάρια (14 εκατομμύρια ευρώ) έκαστη.

Με πολλά ακόμη διάσημα ονόματα να τη συμπληρώνουν, η φετινή λίστα του "Forbes" με τις πιο ακριβοπληρωμένες σταρ του Χόλιγουντ έχει ως εξής:

1. Αντζελίνα Τζολί - $30 εκατομμύρια (€21 εκατομμύρια)
2. Σάρα Τζέσικα Πάρκερ - $30 εκατομμύρια (€21 εκατομμύρια)
3. Τζένιφερ Άνιστον - $28 εκατομμύρια (€19,5 εκατομμύρια)
4. Ρις Γουίδερσπουν - $28 εκατομμύρια (€19,5 εκατομμύρια)
5. Τζούλια Ρόμπερτς - $20 εκατομμύρια (€14 εκατομμύρια)
6. Κρίστεν Στιούαρτ - $20 εκατομμύρια (€14 εκατομμύρια)
7. Κάθριν Χέιγκλ - $19 εκατομμύρια (€13,2 εκατομμύρια)
8. Κάμερον Ντίαζ - $18 εκατομμύρια (€12,6 εκατομμύρια)
9. Σάντρα Μπούλοκ - $15 εκατομμύρια (€10,5 εκατομμύρια)
10. Μέριλ Στριπ - $10 εκατομμύρια (€7 εκατομμύρια)

Ζωή Κίττα