Χώρια στο γαμήλιο ταξίδι οι πρίγκιπες του Μονακό

12.07.2011
Ο γάμος που έφερε ύστερα από πολλά χρόνια στους κατοίκους του Μονακό μια πριγκίπισσα έγινε και άφησε ανάμεικτα συναισθήματα καθώς τα… χαμόγελα δεν ήταν και τόσα πολλά εκείνη την ημέρα. Αλλά και η συνέχεια, τελικά, δεν γράφεται με πιο χαρούμενα χρώματα…


Ο γάμος που έφερε ύστερα από πολλά χρόνια στους κατοίκους του Μονακό μια πριγκίπισσα έγινε και άφησε ανάμεικτα συναισθήματα καθώς τα… χαμόγελα δεν ήταν και τόσα πολλά εκείνη την ημέρα. Αλλά και η συνέχεια, τελικά, δεν γράφεται με πιο χαρούμενα χρώματα…

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό (prince Albert of Monaco) παντρεύτηκε την καλή του Σαρλίν (Charlene) –ή Σαρλέν κατά το πιο γαλλικό- στις 2 Ιουλίου σε ένα κάπως αμφιλεγόμενο κλίμα αφού ο γαμπρός ήταν μάλλον "αλλού" και η νύφη δεν μπορούσε να σταματήσει το κλάμα.

Κάποιοι "καλόπιστοι" υποστήριξαν ότι το μαύρο δάκρυ που έριξε η πριγκίπισσα ήταν από τη συγκίνηση. Οι περισσότεροι, όμως, ήταν σίγουροι ότι η Σαρλίν έκλαιγε γιατί τελικά δεν κατάφερε να την… "κάνει", όπως πολύ θα ήθελε.

Τέλος πάντων, σύμφωνα με φήμες, οι αυλικοί του παλατιού πρόλαβαν τη νύφη τρεις (!) φορές στο αεροδρόμιο πριν φύγει και ο γάμος έγινε –όπως έγινε. Και όπως ήταν φυσικό ακολούθησε το ταξίδι του μέλιτος, το οποίο ήταν προγραμματισμένο έγινε στη Νότια Αφρική, πατρίδα της Σαρλίν.

Και εκεί, όμως, τα πράγματα, δεν ήταν έτσι απλά, αφού σύμφωνα με πληροφορίες το νιόπαντρο ζευγάρι έμεινε σε διαφορετικά ξενοδοχεία χιλιόμετρα μακριά ο ένας από τον άλλον.

Οι φήμες θέλουν τη νέα πριγκίπισσα του Μονακό έξαλλη με τα νέα που θέλουν τον αγαπημένο της να έχει ακόμη ένα εξώγαμο παιδί (δύο μεγαλύτερα είναι ήδη αναγνωρισμένα) το οποίο προέκυψε τον καιρό που οι δυο τους ήταν ήδη ζευγάρι.

Μάλιστα, λέγεται ότι οι διακοπές του ζευγαριού κόπηκαν στη μέση ώστε να επιστρέψουν στο Μονακό και να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις DNA για το τεστ πατρότητας που είχε ζητηθεί. Τι μέλλει γενέσθαι δεν είναι γνωστό, πάντως τα αποτελέσματα αναμένονται με μεγάλη αγωνία.

Και για όσους αναρωτιούνται τι κρύβεται πίσω από αυτό τον γάμο που μόνο χαρούμενος δεν είναι, υπάρχει η εξήγηση που δίνουν αρκετοί κάτοικοι του πριγκιπάτου, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η πρώην πρωταθλήτρια της κολύμβησης έχει κάνει μια ειδική συμφωνία με το παλάτι.

Σύμφωνα με αυτές τις φήμες, η Σαρλίν έχει την "υποχρέωση" να "προσφέρει" στον –καρπερότατο καθώς φαίνεται- Αλβέρτο και στο Μονακό φυσικά, έναν νόμιμο διάδοχο και μετά να πάρει τον δρόμο της… Για να δούμε, όμως, θα τα καταφέρει να ολοκληρώσει το "έργο" της;

Και ενώ η φημολογία δεν ελέγχεται, το παλάτι επιβεβαίωσε σήμερα ότι οι νιόπαντροι πρίγκιπες κοιμήθηκαν σε χωριστά ξενοδοχεία “μερικές μέρες” και όχι όλες, ενώ έδωσε και την “επίσημη εξήγηση”.

Όπως προκύπτει, λοιπόν, ο Αλβέρτος έμεινε στο “Hilton” στο Ντουρμπάν ενώ η Σαρλίν μετακόμησε σε υπερπολυτελή σουίτα του “Oyster Box Hotel” στην περιοχή Ουμλάνγκα Ροκς για πρακτικούς λόγους.

Ο πρίγκιπας έπρεπε να παραβρεθεί σε μια σειρά συναντήσεων που θα πραγματοποιούνταν στο ξενοδοχείο Hilton από τις 5 έως τις 9 Ιουλίου. Για να μην χάνει, λοιπόν, χρόνο στις μετακινήσεις, αποφάσισε να μείνει εκεί για εκείνες τις μέρες”, εξηγεί ο εκπρόσωπος του παλατιού και βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Και για όσους δεν κατάλαβαν, οι πριγκιπικές υποχρεώσεις δεν σταματούν ούτε στον μήνα του μέλιτος. Τι να κάνει ο άνθρωπος, δηλαδή; Να μη δουλέψει; Απαπαπα!

Ζωή Κίττα