Στην ουρά για το νυφικό της Κέιτ

22.07.2011
Μία ολοκαίνουρια έκθεση ανοίγει τις πύλες της αύριο στο Λονδίνο και αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία.


Μία ολοκαίνουρια έκθεση ανοίγει τις πύλες της αύριο στο Λονδίνο και αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία.

Ένα από τα βασικά εκθέματα τα οποία θα μπορεί να θαυμάσει το κοινό από αύριο, Σάββατο 23 Ιουλίου, είναι το νυφικό της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, το οποίο και αναμένεται να επισκιάσει όλα τα άλλα, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση.

Η έκθεση πραγματοποιείται σε 19 ειδικούς χώρους στο παλάτι του Μπάκινχαμ και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν επίσης τη διάσημη βασιλική συλλογή Φαμπερζέ, τη μεγαλύτερη που υπάρχει σήμερα στον κόσμο.

Όπως όμως είναι φυσικό, το νυφικό που φορούσε η Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) στον γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ (William) στις 29 Απριλίου θα αποτελέσει πόλο έλξης για την πλειοψηφία των επισκεπτών.

Εκτός από το φόρεμα με την εντυπωσιακή τριών μέτρων ουρά του, θα εκτεθεί επίσης το πέπλο, η τιάρα και τα παπούτσια της Δούκισας καθώς και τα διαμαντένια σκουλαρίκια που φορούσε εκείνη την ημέρα.

Αξίζει δε να σημειώσουμε ότι η τιάρα φέρει την υπογραφή του Καρτιέ, κατασκευάστηκε το 1963 και η Κέιτ τη φόρεσε δανεική εκείνη την ημέρα, από τη γιαγιά του αγαπημένου της, τη Βασίλισσα ελισάβετ.

Οι υπεύθυνοι της έκθεσης τονίζουν πως συνεργάστηκαν ιδιαίτερα στενά τόσο με τη σχεδιάστρια του νυφικού, Σάρα Μπάρτον (Sarah Burton), όσο και με την ίδια τη δούκισσα Κάθριν, έτσι ώστε να εκτεθεί όσο το δυνατό πιο όμορφα η νυφική τουαλέτα. Το αποτέλεσμα αναμένεται να κριθεί, αλλά το πιο πιθανό είναι να… τινάξει την μπάνκα στον αέρα!

Κατά τα άλλα, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, μεγάλο μέρος των οποίων θα περάσουν στο Μπαλμόραλ, την εξοχική κατοικία της βασίλισσας. Το πρώτο μεγάλο τεστ για τη νιόπαντρη δούκισσα φτάνει...

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα
Μοντάζ: Θάνος Μοσχονάς