Το παράκανε ο άντρας της Ζα Ζα Γκαμπόρ!

26.07.2011
Πως τα καταφέρνει έτσι αυτός ο Φρέντερικ φον Ανχαλτ (Frederic von Anhalt) και κάθε φορά ξεπερνά τον εαυτό του σε κακογουστιά και... χοντράδα, είναι αξιοθαύμαστο.

Πως τα καταφέρνει έτσι αυτός ο Φρέντερικ φον Ανχαλτ (Frederic von Anhalt) και κάθε φορά ξεπερνά τον εαυτό του σε κακογουστιά και... χοντράδα, είναι αξιοθαύμαστο.

Αφού είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και σχολίων με την πρόσφατη δήλωσή του ότι σκοπεύουν με την 94χρονη σύζυγό του να γίνουν γονείς (!) και μάλιστα με φυσιολογικό τρόπο, ο 64χρονος σύζυγος της Ζα Ζα Γκαμπόρ (Zsa Zsa Gabor) το έκανε πάλι το θαύμα του.

Η αφορμή δόθηκε από την 25η επέτειο του γάμου τους και ο πρίγκιπας Φρέντερικ -το παρατσούκλι του έμεινε από τη μικρή του ηλικία- αποφάσισε να τη γιορτάσει πανηγυρικά -κια καθόλου διακριτικά!

Η Ζα Ζα μπορεί να βρίσκεται κατάκοιτη στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες αλλά αυτό καθόλου δεν εμπόδισε τον σύζυγό της να κάνει του κεφαλιού του.

Από χθες το πρωί έχει “αναρτηθεί” στην εξώπορτα της πολυτελούς βίλας μία τεράστια αφίσα με φωτογραφία -ενοείται παλαιοτέρων ετών- που ενημερώνει για την ευτυχή επέτειο καθώς και για το πάρτι που θα ακολουθήσει για τον εορτασμό, το οποίο και θα μεταδοθεί σε τηλεοπτικό δίκτυο.

Εκτός από αυτή την αφίσα υπάρχει και ακόμη μια στην πολυσύχναστη Λεωφόρο Σάνσετ (Sunset Bοulevard) από όπου και να θέλει κανείς, δεν το χάνει...

“Τι να κάνει η γυναίκα μου ακόμη ένα κόσμημα; Δεν θα της άρεσε καθόλου. Βρίσκεται στο κρεβάτι τα τελευταία 9 χρόνια και πέρσι της έκοψαν το πόδι. Όταν τη ρωτάω τι θέλει, μου ζητά σαμπάνια και χαβιάρι. Αυτά τα έχει πάντα, έτσι και αλλιώς, οπότε δεν θα ήταν δώρο. Ήθελα να κάνω κάτι ξεχωριστό και επειδή είχαμε συζητήσει κάτι σχετικό στο παρελθόν, σκέφτηκα ότι αυτό θα ήταν ό,τι έπρεπε”, εξήγησε ο φον Άνχαλτ εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η γυναίκα του θα ήταν ενθουσιασμένη με την ιδέα. Να ζήσουν...

Ζ. Κ.