Ο πρώην της JLo απαιτεί να γνωρίσει το νέο αμόρε

02.08.2011
Την πρώτη της συνέντευξη μετά το χωρισμό από το Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) έδωσε η λατίνα σταρ Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez ) στο περιοδικό "Vanity Fair" όπου και δηλώνει οπτιμίστρια σχετικά με την αγάπη, αθεράπευτα ρομαντική και δυνατή για να ερωτευτεί πάλι!

Την πρώτη της συνέντευξη μετά το χωρισμό από το Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) έδωσε η λατίνα σταρ Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez ) στο περιοδικό "Vanity Fair" όπου και δηλώνει οπτιμίστρια σχετικά με την αγάπη, αθεράπευτα ρομαντική και δυνατή για να ερωτευτεί πάλι!

Φυσικά, οι κακιές γλώσσες θέλουν την 44χρονη Jlo να έχει ήδη αντικαταστήσει τον Μαρκ στην καρδιά της με τον μεξικανό ηθοποιό και καρδιοκατακτητή Γουίλιαμ Λέβι "William Levy", συμπρωταγωνιστή της στο αισθησιακό βιντεοκλίπ για το τραγούδι της "I'm into you".

Και μπορεί να μην έχει γίνει κάποια επίσημη έξοδος του Λέβι με τη λατίνα σταρ αλλά ο πρώην σύζυγος Μαρκ Άντονι έχει ασκήσει βέτο και θέλει να γνωρίσει από κοντά τον άνθρωπο που έβαλε μπουρλότο στα θεμέλια του γάμου του με την Τζένιφερ και που θα βρίσκεται κοντά στα παιδιά του, τα δίδυμα Μαξ και Έμε.

Σύμφωνα με το περιοδικό "Now", ο 43χρονος πρώην σύζυγος της Λόπεζ θέλει να ξέρει ποιόν θα έχει στο πλευρό της η λατίνα σταρ από δω και στο εξής και θα απαιτήσει να γνωρίζει προσωπικά τους μέλλοντες αγαπημένους της πρώην συζύγου που θα βρίσκονται κοντά στα 3χρονα παιδιά του.

Βέβαια, η Τζένιφερ σπεύδει να μιλήσει με τα καλύτερα για τον πρώην σύζυγό της τον οποίο τονίζει πως θα σέβεται πάντα σαν άνθρωπο και σαν καλλιτέχνη (όλοι θυμόμαστε το πόσο αγαπημένοι έδειχναν στον τελικό του American Idol):

"Με τον Άντονι έχουμε δουλέψει πολλές φορές μαζί και με έχει στηρίξει. Όταν δουλεύουμε μαζί είναι κάτι μαγικό. Θα είναι για πάντα στη ζωή μου φυσικά και για χάρη των παιδιών και είμαι ευγνώμων που έκανα οικογένεια μαζί του", τονίζει η Λόπεζ τη στιγμή που ακόμα βρισκόμαστε στη φάση μοιράσματος της κοινής τους περιουσίας, αξίας 250 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Λόπεζ, που παίρνει το τρίτο της διαζύγιο, έχει πολλές αποτυχημένες σχέσεις στο ενεργητικό της όπως εκείνη με τον ράπερ Π. Ντάντι (P. Diddy) και τον Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) που έφτασαν και ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας. Στην συνέντευξή της στο "Vanity Fair" η Jlo δίνει τη δική της εξήγηση για τις αποτυχημένες σχέσεις του παρελθόντος τονίζοντας:

"Κάποιες φορές μια σχέση απλά δεν λειτουργεί. Είναι λυπηρό αλλά είμαι αιώνια οπτιμίστρια σε θέματα αγάπης. Πιστεύω στον έρωτα. Νιώθω δυνατή. Θα προχωρήσω στη ζωή μου, θα μεγαλώσω τα παιδιά μου, θα είμαι όσο καλύτερη επαγγελματίας και μητέρα μπορώ και σίγουρα θέλω να ζήσω νέες εμπειρίες.

Παλιά έκανα λάθη αλλά τώρα έχω το χαρακτήρα να τα καταφέρω. Δεν είναι ότι δεν αγαπούσα τον εαυτό μου στο παρελθόν. Κάποιες φορές παίρνει χρόνο να καταλάβεις ότι συμβιβάζεσαι. Τώρα πια αγαπώ τον εαυτό μου τόσο πολύ που θα έφευγα από κάτι που δεν με καλύπτει. Παλιότερα απλά δεν συνειδητοποιούσα ότι ένα άτομο δεν είναι καλό για εμένα ή ότι δεν μου φέρεται σωστά".

Κατερίνα Πατούλια