Παντρεύτηκε η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ

01.08.2011
Χωρίς τυμπανοκρουσίες και χλιδή παντρεύτηκε το Σάββατο 30 Ιουλίου 2011, η εγγονή της Βασίλισσας Ελισάβετ, η Ζάρα Αν Ελίζαμπεθ Φίλιπς (Zara Anne Elizabeth Phillips) τον εκλεκτό της καρδιάς της και ουχί γαλαζοαίματο – παίκτη του ράγκμπι- Μάικ Τίνταλ (Mike Tindall).

Αυτό τον πριγκιπικό γάμο, παραλίγο να μην τον πάρουμε χαμπάρι.

Κάνε Like στη σελίδα του WomenOnly στο FACEBOOK/ https://www.facebook.com/womenonly.gr

Χωρίς τυμπανοκρουσίες και χλιδή παντρεύτηκε το Σάββατο 30 Ιουλίου 2011, η εγγονή της Βασίλισσας Ελισάβετ, η Ζάρα Αν Ελίζαμπεθ Φίλιπς (Zara Anne Elizabeth Phillips) τον εκλεκτό της καρδιάς της και ουχί γαλαζοαίματο – παίκτη του ράγκμπι- Μάικ Τίνταλ (Mike Tindall).

Η 30χρονη Ζάρα, που είναι 13η στη διαδοχή του βασιλικού θρόνου είναι κόρη της αδερφής της Βασίλισσας, πριγκίπισσας Άννας και του πρώτου της συζύγου Μαρκ Φίλιπς (Mark Phillips).

Η γαμήλια τελετή ήταν πριβέ και πραγματοποιήθηκε στο Εδιμβούργο και συγκεκριμένα στο Κανονγκέιτ Κερκ (Cannongate Kirk) ενώ η συνήθως ντροπαλή νύφη προτίμησε ένα παραδοσιακό νυφικό από μεταξωτό ύφασμα σε ιβουάρ χρώμα, δημιουργία του αγαπημένου βρετανού σχεδιαστή της Βασίλισσας Στιούρτ Πάρβιν (Stewart Parvin), το οποίο συνδύασε μα μακρύ πέπλο.

Επιπλέον, η πανέμορφη νύφη και μεγαλύτερη εγγονή της Ελισάβετ, φόρεσε μια μεγάλη τιάρα την οποία δανείστηκε από τη μητέρα της Άννα ενώ τα γοβάκια της ήταν δημιουργία του διάσημου σχεδιαστή "Jimmy Choo".

Μετά την τελετή, το ζευγάρι υποδέχτηκαν μερικοί δεκάδες θαυμαστές τους ενώ παραδοσιακές σκοτσέζικες πίπιζες έντυσαν μουσικά το γαμήλιο φιλί των νιόπαντρων που δεν έγινε στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ όπως στο γάμο του Γουίλιαμ με την Κέιτ τον Απρίλιο αλλά ακριβώς έξω από το ναό.

Όπως ήταν φυσικό, τα φλας των φωτογράφων συγκεντρώθηκαν στην δούκισσα του Κέιμπριτζ Κάθριν αλλά και στη βασίλισσα Ελισάβετ που εμφανίστηκε με ροζ σύνολο και ασορτί καπέλο. Ο πρίγκιπας Χάρι έκανε σόλο εμφάνιση ενώ η πριγκίπισσα Βεατρίκη (Princess Beatrice) που έκανε τόσο ντόρο με το καπέλο που φόρεσε στον πριγκιπικό γάμο του Απριλίου, προτίμησε ένα τιρκουάζ σύνολο και ένα πιο διακριτικό καπέλο επί κεφαλής.

Η πριγκίπισσα Ζάρα και σύζυγός της Μάικ γνωρίστηκαν το 2003 στην Αυστραλία στη διάρκεια του παγκόσμιου πρωταθλήματος ράγκμπι, ενώ πολλοί συμπαίκτες του32χρονου γαμπρού έδωσαν τον παρόν στη γαμήλια τελετή αλλά και στη δεξίωση που έλαβε χώρα στην επίσημη κατοικία της Βασίλισσας στη Σκοτία, το παλάτι του Holyroodhouse.

Η πανέμορφη νύφη από μικρή θεωρούνταν ανήσυχο πνεύμα καθώς δεν είχε διστάσει να τρυπήσει μέχρι και τη γλώσσα της κατά την εφηβεία. Αργότερα, στράφηκε στον αθλητισμό, ακολουθώντας παρόμοια καριέρα με εκείνη της μητέρας της στην ιππασία.



Μάλιστα, το 2006 η Ζάρα (το όνομά της μεταφράζεται στα ελληνικά ως άλογο!) κέρδισε το χρυσό μετάλλιο με το άλογό της "Toytown" στους Παγκόσμιους Αγώνες Ιππασίας στη Γερμανία, ενώ συμμετείχε και στην ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας όπου μοιράστηκε το αργυρό μετάλλιο και ψηφίστηκε από το BBC ως το πιο σημαντικό πρόσωπο εκείνης της χρονιάς στο χώρο του αθλητισμού. Να ζήσουν!

Παρακολούθησε και τα πιο όμορφα πλάνα από τον πριγκιπικό γάμο της Ζάρα με τον αγαπημένο της Μάικ στο βίντεο που ακολουθεί!

Κατερίνα Π.