Το "μαύρισμα" της Πίπα θέλουν όλες οι Βρετανίδες

03.08.2011
28χρονη που ξεχώρισε στον πριγκιπικό γάμο του Απριλίου, φαίνεται πως επηρεάζει άμεσα τις γυναίκες σε όλο τον πλανήτη και ειδικά τις Βρετανίδες.

Φαινόμενο έχει γίνει η αδερφή της δούκισσας του Κέιμπριτζ Κάθριν, Πίπα Μίντλετον (Pippa Middleton). Η 28χρονη αδελφή της Κέιτ που ξεχώρισε στον πριγκιπικό γάμο του Απριλίου, φαίνεται πως επηρεάζει άμεσα τις γυναίκες σε όλο τον πλανήτη και ειδικά τις Βρετανίδες.

Εκτός από τη μανία που έχει δημιουργηθεί με τα οπίσθια της Πίπα, τα οποία προσπαθούν να αποκτήσουν όλο και περισσότερες γυναίκες είτε με ειδικές ασκήσεις, είτε μέσω κάποιας αισθητικής επέμβασης, τώρα πάνω από τις μισές Βρετανίδες θέλουν να πετύχουν και τον τόνο μαυρίσματος της μικρής Μίντλετον.

Ο "royal mocha" τόνος μαυρίσματος της Πίπα, έχει γίνει περιζήτητος στα κέντρα σολάριουμ και τούτο φανερώνει πρόσφατη ψηφοφορία στην οποία πήραν μέρος πάνω από 2000 Βρετανίδες.

Φυσικά, η ομάδα των ειδικών που επιμελήθηκε του poll , έκανε έρευνα τριών μηνών πάνω στην απόχρωση του δέρματος 100 διάσημων κυριών για να καταλήξει στις 6 αποχρώσεις που προτιμούν οι περισσότερες γυναίκες.

Πρώτη με ποσοστό 60% ήταν η όμορφα ηλιοκαμένη επιδερμίδα της Πίπα ενώ με μεγάλη απόσταση ακολουθούσε η τραγουδίστρια Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) με ποσοστό 26%. Τρίτη βρέθηκε η Κρίστιν Μπλικλεϊ που όμως συγκέντρωσε μόλις το 6% των ψήφων. Την εξάδα έκλεισαν οι Έιμι Τσάιλντς, η Κέρι Κατόνα και η Κέιτι Πράις με μικρά ποσοστά.

Η τάση προς το όχι και τόσο μαυρισμένο χρώμα της Πίπα είναι ενθαρρυντική αφού αποδεικνύει πως μια πιο φυσικά μαυρισμένη επιδερμίδα, είναι τελικά η πιο δημοφιλής.

Κ.Π