Στον πρώτο της έρωτα επέστρεψε η Ριάνα

04.08.2011
Στον πρώτο της έρωτα επέστρεψε η Ριάνα (Rihanna) που μάλλον απογοητεύτηκε από τους άντρες και επέστρεψε στα ντόπια αγόρια των Μπαρμπέιντος.

Στον πρώτο της έρωτα επέστρεψε η Ριάνα (Rihanna) που μάλλον απογοητεύτηκε από τους άντρες και επέστρεψε στα ντόπια αγόρια των Μπαρμπέιντος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Sun" λοιπόν, η εξωτική Ριάνα ερωτεύτηκε και πάλι από την αρχή τον πρώτο της έρωτα που ακούει στο όνομα Νέγκους Σίλι (Negus Sealy) ενώ το υποκοριστικό του στην περιοχή είναι Θεός του Έρωτα (Love God) καθώς έχει τρελό σουξέ στις γυναίκες και όλες τον αγαπούν.

Ο Νέγκους είχε ένα φλερτ με την 23χρονη Ριάνα στο ξεκίνημα της καριέρας της αλλά το διάστημα αυτό που η τραγουδίστρια επέστρεψε στη γενέτειρά της το ειδύλλιο ξαναφούντωσε. Ειδικά οι φωτογραφίες της Ριάνα με το Νέγκους από το καρναβάλι στα Μπαρμπέιντος και τα πειράγματα μεταξύ τους, παραξένεψαν πολλούς.

Άλλωστε, μόνο και μόνο η εμφάνιση της Ριάνα στο καρναβάλι σχολιάστηκε έντονα αφού φόρεσε ένα σεξι σουτιέν, δικτυωτό καλσόν και είχε μεγάλο στολισμό στο κεφάλι σαν άλλη βασίλισσα του καρναβαλιού ενώ και ο τρόπος που χόρευε ήταν γεμάτος υπονοούμενα.

"Ο Νέγκους δεν την αφήνει από τα μάτια του. Αυτός ήταν η πρώτης πραγματική της αγάπη και σε αυτό επέστρεψε και μετά από το χωρισμό της από τον Κρις Μπράουν. Τώρα που η Ριάνα επέστρεψε στα Μπραμπέιντος το ειδύλιο τους φούντωσε πάλι”, τόνισε πηγή στην εφημερίδα "The Sun".

Τώρα ποιά εξέλιξη θα έχει ο δεσμός αυτός δεν είναι κάτι που μπορείς να στοιχηματίσεις, πάντως τα δύο ερωτευμενάκια εθεάθησαν μαζί και στην παραλία!

Κατερίνα Πατούλια